powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και ελπίδες για ό,τι καλύτερο! Μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής λόγω εορταστικής περιόδου, επιστρέφουμε σήμερα, Τρίτη, με την πρώτη ανάρτηση του 2012! Ελπίζουμε να είμαστε τυχεροί και θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά! Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις επιλογές μας:

Εμβόλιμη, μεσοβδόμαδη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Superleague, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Στεκόμαστε, αρχικά, στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Φαβορί δίνουν όλοι οι μπουκ το under 2.5 goals στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος στην έδρα του και στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει εκεί μετράει 5/6 over. Δεν μπορώ να ποντάρω στο under 2.5, αλλά δεν θα πάω και εντελώς κόντρα στους μπουκ, κρατώντας το over 1.5 goals στον αγώνα, στην απόδοση του 1.45.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Δόξα Δράμας. Δημιούργησε ευκαιρίες η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη στον αγώνα με τον Άρη, παρ' όλο που έφυγε ηττημένη. Προσπαθεί για το καλύτερο πάντα, αν και φαίνεται σχεδόν σίγουρο πως θα υποβιβαστεί, μιας και υπάρχει διαφορά επιπέδου με τις άλλες ομάδες. Προσωπική μου εκτίμηση, πως θα καταφέρει τουλάχιστον να σκοράρει απόψε με αντίπαλο την ΑΕΚ, μιας και δείχνει άγνοια κινδύνου στα μετόπισθεν και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο επιθετικά. Δημιουργεί παιχνίδι γενικά και αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τα γκολ. Καταλήγω, λοιπόν, στο γκολ-γκολ. Δύσκολο ποντάρισμα, εξού άρα και η υψηλή απόδοση.

Κλείνουμε τις εκτιμήσεις μας με αγγλικό πρωτάθλημα και Premier League. Ντέρμπι μεταξύ Manchester City και Liverpool στην έδρα της πρώτης. Θα κερδίσουν οι ''πολίτες''. Έχουν αφήσει 4 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές και μάλιστα χωρίς να έχουν καταφέρει να σκοράρουν. Επιστροφή στην έδρα τους απόψε και θέλουν να τη συνδυάσουν με επιστροφή και στις επιτυχίες. Αρκετές αγωνιστικές έχει να ηττηθεί η Liverpool. Πιστεύω πως ήρθε απόψε η ώρα για κάτι τέτοιο. Στο 1.85 ο απλός άσσος, στο 2.80 από ημίχρονο για τους πιο τολμηρούς. Κρατάμε το πρώτο. Συνοπτικά, λοιπόν:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΕΚTΙΜΗΣΗ: OVER 1.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.45 Offsidebet


ΑΕΚ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL-GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.55 Offsidebet


MANCHESTER CITY - LIVERPOOL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.85 Offsidebet







ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

Hellas Online
Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου