powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Μόνο η ΑΕΚ μας τα χάλασε χθες για το απόλυτο, αφού έμεινε στο 0-0 με τη Δόξα Δράμας, αν και παρουσιάστηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για το γκολ-γκολ. Συνεχίζουμε απόψε με μπασκετικό ποντάρισμα και πιο συγκεκριμένα από το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό για την Α1 κατηγορία. Στο κλειστό της Αρτάκης, λοιπόν, διεξάγεται απόψε το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Α1. Σημαντικότατες απουσίες για τους ερυθρόλευκους, μιας και θα λείψουν σίγουρα οι Σπανούλης και Παπαδόπουλος. Δύσκολο το παιχνίδι για την ομάδα του Dusan Ivkovic. Αήττητος προς το παρών ο Πανιώνιος στην έδρα του, με δυνατό σύνολο και καλό προπονητή. Θα δυσκολέψει πολύ τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείω και την πιθανότητα στραβοπατήματος για τους ερυθρόλευκους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (+6.0 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Offsidebet







ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

Hellas Online
Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου