powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ATP MONTPELLIER & ATP ZAGREB!

Καλημέρα σε όλους! Μετά από αρκετό καιρό τα λέμε και πάλι μαζί, επιστρέφοντας στις εκτιμήσεις με τι αλλο...???..., με αγαπημένο τένις! Το ΑΤΡ στο Μονπελιέ και στο Ζάγκρεμπ βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την εβδομάδα και έχουμε φτάσει αισίως στους ημιτελικούς. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις εκτιμήσεις μας για τους αγώνες που έχουμε επιλέξει για σήμερα Σάββατο:

THOMAS BERDYCH - PHILIPP KOHLSCHREIBER

Αγώνας που διεξάγεται στα πλαίσια του ημιτελικού στη διοργάνωση του Μονπελιέ, ανάμεσα στον Τόμας Μπέρντιχ και τον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Ο Τόμας Μπέρντιχ μετά την καλή του πορεία στο Αυστραλιανό όπεν, όπου και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, συνεχίζει και αυτήν την εβδομάδα τις καλές του εμφανίσεις, έχοντας σκοπό να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου στο Μονπελιέ. Κανένα πρόβλημα για τον Τσέχο στους αγώνες που έδωσε μέχρις στιγμής, αφού απέκλεισε με ευκολία τους Γάλλους Σερά, Μαχούτ, χωρίς μάλιστα να χάσει και σετ. Από την άλλη πλευρά, ο Κολσράιμπερ βρίσκεται σε καλή φόρμα και θα προσπαθήσει απέναντι σε έναν καλύτερο σίγουρα αντίπαλο να προσθέσει στο ενεργητικό του άλλη μία καλή εμφάνιση και γιατί όχι να διεκδικήσει και μία νίκη που...δύσκολα λογικά θα έρθει. Ο Τόμας Μπέρντιχ είναι καλύτερος τενίστας από το Γερμανό και κάτι τέτοιο περιμένω να το αποδείξει και σήμερα το απόγευμα μέσα στο court. Εν κατακλείδι, θα ποντάρω στη νίκη του Τσέχου χωρίς να χάσει σετ. Έτσι, λοιπόν:

EKΤΙΜΗΣΗ: SET BETTING THOMAS BERDYCH 2-0
AΠΟΔΟΣΗ: 1.53 Bet365



MARCOS BAGHDATIS - LUCAS LACKO

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Μάρκος Παγδατής μέχρις στιγμής στην Κροατία, τον έχουν οδηγήσει στον ημιτελικό στο ΑΤP του Ζάγκρεμπ. Ο Κύπριος τενίστας θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Σλοβάκο Λούκας Λάτσκο, ο οποίος επίσης έχει εντυπωσιάσει  με τις εμφανίσεις του αυτήν την εβδομάδα στην κροατική πρωτεύουσα, έχοντας πάντα ως φόντο μια θέση στον Κυριακάτικο τελικό. Δύσκολη η πρόβλεψη για το νικητή της αναμέτρησης, με τον Παγδατή να έχει προβάδισμα λόγω εμπειρίας, αλλά το δυνατό σερβίς του νεαρού Σλοβάκου μπορεί να τον προβληματίσει αρκετά απόψε. Θα ποντάρω στα games του παιχνιδιού, εφόσον πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο και δύσκολα θα ξεφύγει κάποιος από τους δυο τενίστες στο ξεκίνημα του ματς. Έτσι, λοιπόν, έχουμε:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1ST SET GAMES OVER 9.5
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365


Kαλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~







Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου