powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής λόγω πανεπιστημιακών υποχρεώσεων, επανερχόμαστε σήμερα, Σάββατο, στις εκτιμήσεις. Το στοιχηματικό πρόγραμμα μεγάλο, όπως άλλωστε κάθε Σάββατο. Αρκετά παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει. Πάμε να τα δούμε, αναλύοντας το σκεπτικό μας για το καθένα.

Ξεκινάμε με Αγγλία και τον αγώνα της Arsenal με την Blackburn, στην έδρα της πρώτης. Ο άσσος άχαστος, μιας και αγνοούν τη νίκη οι κανονιέρηδες τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην Premier League. Αυξάνουμε την απόδοσή του σε συνδυασμό με τα πολλά γκολ στον αγώνα. Ανοιχτά θα παίξει η φιλοξενούμενη και ό,τι βγει. Μας αρέσει το anytime scorer Djibril Cisse στο παιχνίδι της QPR με τη Wolves στο 2.40, μιας και ο Γάλλος φορ θέλει τα γκολ που θα του ανεβάσουν την ψυχολογία, μετά τη φυγή του από τη Lazio και θα το συμπεριλάβουμε σε κάποιο σημερινό μας δελτίο. Φεύγουμε από το αγγλικό πρωτάθλημα και περνάμε στον αγώνα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά. Αξίζει το να σημειωθούν δύο ή περισσότερα τέρματα στο παιχνίδι στο 1.44. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω στην επικράτηση της καλύτερης ομάδας από τις δύο, που δεν είναι άλλη από τον Παναθηναϊκό. Είναι παιχνίδι που το βλέπουν σαν τελικό οι φιλοξενούμενοι και μπορούν να επικρατήσουν απέναντι στον κουρασμένο και με απουσίες Λεβαδειακό. Μεταξύ under και over το παιχνίδι. Με καλύπτει το ύποπτο, αλλά πολύ καλό σε απόδοση 2-3 goals στην απόδοση του 2.00. Λίγα γκολ και συγκεκριμένα ζώνη τερμάτων 0-1 στο ντέρμπι της Κρήτης μεταξύ Εργοτέλη και ΟΦΗ η τελευταία μας ποδοσφαιρική επιλογή. Συνεχίζουμε με μπασκετικά πονταρίσματα. Η νίκη του Άρη στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον ΚΑΟΔ θεωρείται σχεδόν σίγουρη. Τη χρειάζεται μετά τις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και θα τα καταφέρει σήμερα. Αναμένω όμως να γίνει σχετικά δύσκολα, αφού από τη μία η φιλοξενούμενη ομάδα είναι πολύ μαχητική και το δείχνει σε κάθε της παιχνίδι, ενώ από την άλλη, ο Άρης θα είναι σίγουρα κουρασμένος από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Eurocap.

ARSENAL - BLACKBURN:     1 KAI OVER 3.5 GOALS         Bet365 2.60
QPR - WOLVES:         ANYTIME SCORER DJIBRIL CISSE  Bet365 2.40
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ:                 2-3 GOALS                     Bet365 2.00
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ:                    0-1 GOALS                     Bet365 2.50
ΑΡΗΣ - ΚΑΟΔ:                          2 (10.5 ΠΟΝΤΟΙ)                Bet365 1.54








Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου