powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ!!!

Καλησπέρα σας! Χθες τα πήγαμε καλά, εφόσον είχαμε 2/2, με απόδοση κοντά στο 7.00, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να φτάσουμε τα άλλα blogs, που είναι νούμερο ένα στην Ελλάδα και μερικά άλλα, που είναι νούμερο ένα στην Ευρώπη (!!!) Σήμερα, θα ξεκινήσω με το Μόναχο που υποδέχεται την Κότμπους. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά συχνά, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους θα παλέψει για τη νίκη και στα μεταξύ τους η προϊστορία, μας δείχνει over 2.5. Οι γηπεδούχοι κυνηγάνε μία θέση μέσα στην πρώτη τριάδα και οι φιλοξενούμενοι να πάρουν ακόμα μεγαλύτερη διαφορά από την κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού. Τέλος, έχουμε το αγγλικό ντέρμπι, όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τόττεναμ. Ένα παιχνίδι που χωρίς πολλά λόγια, βλέπω να σημειώνονται δύο έως τρία γκολ.

MUNICH 1860 - ENERGIE COTTBUS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.70 Bet365



LIVERPOOL - TOTTENHAM

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


Καλή Τύχη!
Ωραίο είναι να χαιρόμαστε με την σωστή επιλογή των εκτιμήσεων μας, αλλά πρέπει να προσέχουμε στο πως εκφράζουμε τον ενθουσιασμό μας. Aς ξεκαβαλήσουν μερικοί το καλάμι, ας προσγειωθούν στην πραγματικότητα και ας αναλογιστούν αυτά που γράφουν.




Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου