powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΑΔΑ EUROCUP!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Πολύ σωστός ο φίλος TsiRi στην υποσημείωσή του τη χθεσινή μέρα, μιας και κάποιοι δείχνουν να πετάνε στα ουράνια, βλέποντας τους εαυτούς τους ως ''θεότητες''. Όσον αφορά τις χθεσινές του εκτιμήσεις, στάθηκε αρκετά άτυχος, μιας και έδειχναν πολύ δυνατές.

Συνεχίζουμε εμείς σήμερα με αγώνες από Eurocup. Πρώτο παιχνίδι που στεκόμαστε είναι αυτό του Άρη με τη Villeurbanne, στην έδρα της δεύτερης. Σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι αναμένω, όπως και σε αυτό στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη αγωνιστική. Δύσκολα θα έρθει νίκη από κάποια ομάδα με μεγάλη διαφορά. Παρ' όλα αυτά, ο Άρης δείχνει πως δεν τα καταφέρνει καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια του, όπου σε συνδυασμό με το άναρχο, άνευ άγχους παιχνίδι των γηπεδούχων, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του. Δεύτερο παιχνίδι, αυτό της Alba Berlin με την Lietuvos Rytas. Αρκετά καλύτερη η φιλοξενούμενη ομάδα, θέλει και θα προσπαθήσει να κατακτήσει την 1η θέση του ομίλου της. Καλύπτεται το χάντικαπ των 2.5 πόντων που δίνεται ως πλεονέκτημα στη γηπεδούχο ομάδα.

ASVEL - ARIS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.68 Bet365



ALBA BERLIN - LIETUVOS RYTAS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (-2.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου