powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ EUROLEAGUE TOP 16!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! 2/2 επιτυχημένες εκτιμήσεις είχαμε τη χθεσινή μέρα, με τα δύο μπασκετικά μας πονταρίσματα να περνάνε αρκετά εύκολα. Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουμε και σήμερα, μιας και πρόκειται για διήμερο Euroleague. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι αγώνες έχουμε ξεχωρίσει και από τις δύο μέρες:

ANADOLU EFES - OLYMPIACOS

Ξεκινάμε από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Anadolu Efes στην έδρα της δεύτερης. Οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται για τον δεύτερο γύρο του Top16, μετά την ευρεία επικράτηση από τους ερυθρόλευκους την προηγούμενη αγωνιστική στο ΣΕΦ. Το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο μέχρι τις αρχές του 4ου δεκαλέπτου, αλλά ένα κρεσέντο από τον Κώστα Σλούκα στις αρχές της τελευταίας περιόδου έφερε το εμφατικό 83-65. Δεν αναμένεται ίδιο παιχνίδι απόψε, μιας και η τούρκικη ομάδα θα εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένη. Σαν τελικό βλέπουν το παιχνίδι στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αν δεν διορθωθεί αμυντικά η ομάδα του Dusan Ivkovic θα έχει πρόβλημα. Τον άσσο θα κρατήσω στο συγκεκριμένο παιχνίδι με το τυπικό χάντικαπ των +1.5 πόντων υπέρ της ελληνικής ομάδας, μιας και δείχνει να μπλοκάρει στα εκτός ο Ολυμπιακός. Ακολουθεί και το εγχώριο ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή, οπότε το μυαλό αρκετών παιχτών, ενδεχομένως να βρίσκεται σε αυτό, μιας και το πρωτάθλημα αποτελεί διακαή πόθο όλων στην ομάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (+1.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.52 Bet365



MONTEPASCHI SIENA - UNICAJA MALAGA

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της ιταλικής Montepaschi Siena με την Unicaja Malaga στην έδρα της πρώτης. Στο εγχώριο πρωτάθλημα παρ' όλο που κερδίζει, δυσκολεύεται η Montepaschi Siena, ενώ στη Euroleague δείχνει να μην έχει αντίπαλο στον όμιλό της μετρώντας προς το παρών 3/3 νίκες. Από την άλλη η ισπανική ομάδα, έχει εκ διαμέτρου αντίθετα στατιστικά, μετρώντας 3/3 ήττες στο Top16. Αναμένω να μην παραδοθεί αμαχητί όπως στο προηγούμενο παιχνίδι η Unicaja και παίρνω το διπλό με +15.5 πόντους χάντικαπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+15.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ1.52 Bet365



EA7 EMPORIO ARMANI - UNICS KAZAN

Επόμενο παιχνίδι που στεκόμαστε είναι αυτό της ομάδας EA7 Emporio Armani με την Unics Kazan. Τρένο πηγαίνει η ομάδα της Unics Kazan, προς το παρών στο Top16 μετρώντας, 3/3 νίκες. Ακόμα ένα παιχνίδι, όπως το προηγούμενο, που μία ομάδα που έχει 0/3, υποδέχεται μία που έχει 3/3. Θα το παλέψει το Milano, που αν και δείχνει να έχει αποδεχτεί την αποτυχία του σε αυτή τη φάση της Euroleague, εκτιμώ πως θα παλέψει το παιχνίδι και εν τέλει θα κάνει κάνει και την παρθενική του νίκη. Καλή μεν, υπερεκτιμημένη δε, η ρώσικη ομάδα, που μην ξεχνάμε πως θα είναι αυτή που θα έχει το άγχος απόψε, μιας και με νίκη, εξασφαλίζει σχεδόν την πρόκρισή της στα προημιτελικά. Άσσος, λοιπόν, με -2.5 πόντους ως μειονέκτημα στην ιταλική ομάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (-2.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.25 Bet365



PANATHINAIKOS - FENERBAHCE ULKER

Δεν διανοείται να ξανακάνει γκέλα στο ΟΑΚΑ o Παναθηναϊκός, μετά το στραβοπάτημα δύο αγωνιστικές πριν με την Unics Kazan. Περίπατος από τους πράσινους στην τούρκικη έδρα, αφού επικράτησαν άνετα με 21 πόντους διαφορά (56-77). Αλλού πρέπει να ψάξει να μαζέψει βαθμούς η Fenerbahce, αφού στην Αθήνα προσωπικά για μένα δεν έχει καμία απολύτως τύχη.  Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, ο άσσος και μάλιστα από ημίχρονο, με απόδοση στο 1.40.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.40 Bet365



MACCABI ELECTRA - BENNET CANTU

Must win το παιχνίδι για τη Maccabi, μιας και ηττήθηκε από την Bennet Cantu την προηγούμενη αγωνιστική στην Ιταλία και μετράει πλέον δύο ήττες και μία μόλις νίκη. Κόντραρε την Barcelona Την πρώτη αγωνιστική η ιταλική ομάδα, αν και εν τέλει έχασε, δεν νομίζω να καταφέρει κάτι παρόμοιο και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Κατάμεστο αναμένεται το Yad Eliyahu, ως συνήθως, με τους Ιταλούς να φαίνεται να τα χάνουν σε παρόμοιες έδρες. Ακριβώς ίδιο το ποντάρισμά μας, με αυτό στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Fenerbahce.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.44 Bet365





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου