powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Αρκετά καλά πήγαμε με τα μπασκετικά μας πονταρίσματα το διήμερο που μας πέρασε, έχοντας 3/5 σωστές εκτιμήσεις. Αγγίξαμε το απόλυτο είναι η αλήθεια, αν παρατηρήσει κανείς το πως χάθηκαν, όσα χάθηκαν. Συνεχίζουμε σήμερα Παρασκευή με μια δυάδα συνολικής απόδοσης 3.24. Πάμε, λοιπόν, να τη δούμε:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

Ξεκινάμε από το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία για την 21η αγωνιστική της Superleague, που δεν είναι άλλο από το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Μόνο στα ονόματα φαίνεται ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και οι μπουκ δίνουν απλά γελοίες αποδόσεις. Στο 11.00  παρακαλώ το διπλό της ΑΕΚ! Δηλαδή, με όλο το σεβασμό, στον Πανιώνιο, στον Ατρόμητο, στον Αστέρα Τρίπολης πόσο θα έδιναν; Η αλήθεια είναι πως πολύ δύσκολα θα σπάσει ο άσσος, λόγω φόρμας, λόγω, ψυχολογίας, λόγω προϊστορίας, λόγω υλικού των δύο ομάδων, αλλά όπως και να έχει είναι εξευτελιστικές οι αποδόσεις. Αμυντικά θα παίξουν οι κιτρινόμαυροι και ό,τι βγει. Τα 2-3 γκολ πιστεύω είναι αρκετά καλό ποντάρισμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ1.95 Bet365



WOLFSBURG - FREIBURG

Μία από τα ίδια και το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως το παραπάνω, μιας και ανοίγει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Προσωπική μου εκτίμηση η επικράτηση της γηπεδούχου ομάδας. Παρακολούθησα την προηγούμενη αγωνιστική το παιχνίδι της Wolfsburg με την Gladbach, στην έδρα της πρώτης, που έμεινε στο 0-0. Αρκετές ευκαιρίες από τη γηπεδούχο ομάδα, όπου για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να σκοράρει. Απόψε αναμένω να τα καταφέρει. Με τα γκολ θα πάω και στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι με τον απλό άσσο της Wolfsburg. Over 1.5 γκολ, ως γκολ ομάδας για την γηπεδούχο, θα είναι η επιλογή μας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: WOLFSBURG OVER 1.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου