powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Ταμείο την τελευταία φόρα από τον φίλο TsiRi, με 2/2 σωστές εκτιμήσεις από τη Γερμανία. Τρίτη σήμερα, με επιστροφή Champions League, με μικρότερες κατηγορίες στα αγγλικά πρωταθλήματα, με Superleague και Α1 μπάσκετ τις επόμενες ημέρες. Επιλογές από όλα τα παραπάνω. Πάμε να τις δούμε:

Ξεκινώντας με Champions League, στεκόμαστε στο διπλό της Barcelona με χάντικαπ ενός γκολ υπέρ της Leverkusen. Κάπου θα ξεσπάσουν οι ''Blaugrana'', μετά τα στραβοπατήματα εντός συνόρων. Απόψε προσφέρεται γι' αυτό η γερμανική ομάδα και το 1.80 της επιλογής μας είναι κάτι παραπάνω από καλό. Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Lyon με τον ΑΠΟΕΛ. Σύνολο τερμάτων και 2-3 γκολ θα είναι εδώ η επιλογή μας. Η Lyon αναμένω να σκοράρει και από εκεί και πέρα αναμένουμε να καταφέρει είτε να σημειώσει δεύτερο τέρμα, είτε να ισοφαρίσει η κυπριακή ομάδα. Μεταξύ under και over το παιχνίδι. Συμπεριλαμβάνουμε και τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι της Birmingham με τη Hull, λόγω καθυστέρησης σημείου από τη γηπεδούχο.

Συνεχίζουμε με εκτιμήσεις από την αυριανή ημέρα. Δύσκολοι για ποντάρισμα οι αγώνες του Champions League για την Τετάρτη. Από Superleague κρατάμε το Χ2 του Παναιτωλικού στην έδρα του Λεβαδιακού και την απλή ισοπαλία στο παιχνίδι της Δόξας Δράμας με αντίπαλο την Κέρκυρα. Μπασκετικά κρατάμε τον άσσο του Κολοσσού Ρόδου με χάντικαπ 11.5 πόντων υπέρ του, αφού η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά δείχνει ικανή να κοντράρει τουλάχιστον τον Ολυμπιακό και γιατί όχι να είναι αυτή που θα φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΡΙΤΗΣ

LEVERKUSEN - BARCELONA:   2 (HC 1-0)   Bet365 1.80
LYON - ΑΠΟΕΛ:                       2-3 GOALS  Bet365 1.95
BIRMINGHAM - HULL CITY:     2-3 GOALS  Bet365 1.95



ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1 (+11.5 ΠΟΝΤΟΙ) Bet365 1.55
ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:                  X2             Bet365 1.50
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ:                         X              Bet365 3.20





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου