powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ST. PAULI!!!

Καλημέρα σας! Χθες ήταν μία απογοητευτική μέρα, αφού είχαμε μόνο 1/5, αλλά ήμασταν και άτυχοι, εφόσον η Μπάγερν Μονάχου νικούσε 2-0 από το 30' και άλλο γκολ δεν ήθελε να μπει, η Σάλκε δεν έλεγε να το βάλει και η Βέρντερ δεν κατάφερε να το γυρίσει παρ' όλο που είχε και δοκάρι.

Σήμερα, βρήκα μία δυνατή δυάδα που πιστεύω πως θα βγει. Θα ξεκινήσω με την St. Pauli, όπου βρίσκεται στη 5η θέση διεκδικώντας ακόμα την θέση της ανόδου. Το μεσημέρι υποδέχεται στην καυτή έδρα της την Μπόχουμ, όπου θεωρητικά είναι αδιάφορη, εφόσον βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας. Η προϊστορία είναι με το μέρος της St. Pauli και μέσα στο σπίτι της, δύσκολα δεν θα νικήσει, αφού μετράει εφτά νίκες, μία ισοπαλία και μόλις δύο ήττες. Τέλος, θα κλείσω με το ντέρμπι ανάμεσα στην Άουγκσμπουργκ και τη Νυρεμβέργη. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα, σπάνια σκοράρουν και στα μεταξύ τους συνήθως έρχεται under 2.5 goals.

ST. PAULI - BOCHUM

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.72 Bet365



AUGSBURG - NURNBERG

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.72 Bet365


ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.96


Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!

TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου