powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

5+2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Μίλησε ο φίλος Caesar για κάψιμο του γαλλικού αγώνα χθες και μας το ''κουβάδιασε'' με τον πιο ξενέρωτο τρόπο. Στο 90ο λεπτό ισοφάρισε η φιλοξενούμενη και μας χάλασε ένα πολύ δυνατό ποντάρισμα, δυστυχώς! Τουλάχιστον ''κατάφερα'' την επιστροφή σου φίλε Caesar και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο! Για τη Galata και την επιλογή μου τα είπαμε μεσοβόμαδα, τόσο μέσω chat, όσο και μέσω τηλεφώνου. Εξαντλήσαμε το θέμα. Value ήταν και δεν μετάνιωσα στιγμή για το ξερό διπλό της, παρ' όλο που δεν ήρθε. Συνεχίζουμε σήμερα με πλήθος επιλογών, όπως διαπιστώσατε και από τον τίτλο της ανάρτησης.

Ξεκινάμε, λοιπόν, λίγο ανάποδα αυτή τη φορά. Μπασκετική η πρώτη μας επιλογή, από την 21η αγωνιστική της Α1. Must win το παιχνίδι για την ομάδα του Άρη στο Αλεξάνδρειο, με αντίπαλο την Καβάλα του Δημήτρη Πρίφτη, μιας και η βαθμολογική του θέση δεν του αφήνει περιθώρια για διαφορετικό αποτέλεσμα. Κερδίζει με το μειονέκτημα στους 2.5 πόντους κατά του και τον συμπεριλαμβάνουμε στις κύριες επιλογές μας στην ικανοποιητική απόδοση του 1.50.

Συνεχίζουμε με τένις και τον τελικό του ATP του Ντουμπάι. Αουτσάιντερ δίνεται ο Andy Murray με αντίπαλο τον Roger Federer με 2.10 απόδοση. Αξίζει η νίκη του, μιας και δείχνει περισσότερο διψασμένος για διάκριση έναντι του αντιπάλου του. Σίγουρα μπορεί τη νίκη, εάν επαναλάβει τη χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στο Νο 1 Novak Djokovic.

Συνεχίζουμε ποδοσφαιρικά και περνάμε στον αγώνα της West Bromwich με την Chelsea. Πολύ απλά δεν μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε το διπλό της ομάδας του Andre Villas-Boas σε κάποιο από τα δελτία μας, ειδικότερα σε απόδοση του 2.00 ακόμα και να το χάσουμε. Καλύτερη σαν ομάδα η φιλοξενούμενη, προϊστορία απόλυτη υπέρ της, θέλει πολύ τη νίκη για να μείνει κοντά στη ζώνη του Champions League. H West Bromwich έκανε τις νίκες που ήθελε τελευταία, οπότε δεν θα τη χαλάσει αν δεν πάρει απολύτως τίποτα από τον αποψινό αγώνα. Διπλό, λοιπόν, στο 2.00! Τώρα που πολλοί θα το φοβηθούν, τώρα θα επαληθευτεί!

Περνάμε σε εγχώριο παιχνίδι τώρα, το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ Πανιωνίου και Ατρόμητου. Λίγα γκολ εδώ και αν υπάρξουν! Μας καλύπτει το under 2.5 στο 1.40. Κλείνουμε με ιταλικό βραδινό παιχνίδι ανάμεσα στη Juventus και την Chievo. Πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται την ''Vecchia Signora'' απόψε για πιθανή γκέλα, μιας και η Chievo δεν είναι ομάδα που ευνοεί το ποδόσφαιρο της. Για μένα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δυνατά από την αρχή αναμένω να μπει η Juventus, καθαρίζοντας το παιχνίδι και να ''εκδικείται'' για την απώλεια βαθμών του 1ου γύρου (0-0). Άσσος και over η επιλογή μου, λοιπόν, στο 2.87!

Συνεχίζουμε τις εκτιμήσεις μας με εκπλήξεις που αν τυχόν επαληθευτούν θα δώσουν πολύ μεγάλες αποδόσεις. Το διπλό της Oldham στην έδρα της Sheffield United είναι η πρώτη μας επιλογή. Καλύτερη σαν ομάδα η γηπεδούχος σίγουρα, έχει και το κίνητρο. Η Oldham θα παίξει χωρίς άγχος και είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε καλή της μέρα. Γιατί όχι διπλό σε απόδοση του 7.00! Συνεχίζουμε με Α1 μπάσκετ και το διπλό του Αμαρουσίου στην έδρα του Περιστερίου. Παλεύει σχεδόν κάθε παιχνίδι, παρ' όλο τα αναρίθμητα προβλήματά του η ομάδα του Νίκου Λινάρδου. Δεν είναι για 9.00 απόδοση το διπλό στην έδρα μιας ομάδας, όπως το Περιστέρι που έχει αρκετές αδυναμίες. Άνευ άγχους το Μαρούσι, κάπου θα την κάνει μια νίκη. Ίσως, λοιπόν, σήμερα!

ΑΡΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ:                             1 (-2.5 ΠΟΝΤΟΙ)       Bet365 1.50
ANDY MURRAY - ROGER FEDERER:          1                    Bet365 2.10
WEST BROMWICH - CHELSEA:                                    Bet365 2.00
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:         UNDER 2.5 GOALS      Bet365 1.40
JUVENTUS - CHIEVO:               1 ΚΑΙ OVER 2.5 GOALS  Bet365 2.87




SHEFFIELD UNITED - OLDHAM:               2                     Bet365 7.00
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΑΡΟΥΣΙ:                            2                     Bet365 9.00


Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

1 σχόλιο: