powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο BENZEMA!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Εξαιρετική μέρα η χθεσινή, με το 2/2 εκ μέρους μου και παρ' ολίγο το απόλυτο και από τον CaptaiN, μιας και του χάλασε το ποντάρισμα στις καθυστερήσεις. Τετάρτη σήμερα και θα ασχοληθούμε με τον αγώνα της Real Madrid με την CSKA Moscow, για τον επαναληπτικό του 1-1 της Μόσχας.

Λογικό φαβορί η ισπανική ομάδα, που ειδικότερα μέσα στο Bernabeu θα είναι αυτή που θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα δημιουργεί παιχνίδι από την αρχή του αγώνα. Ένα αρκετά καλό ποντάρισμα, αφού αναμένω επιθετικό παιχνίδι από τους ''Merengues'' από το ξεκίνημα του παιχνιδιού είναι το over 1.5 goals στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.83. Ως εναλλακτική εκτίμηση θα επέλεγα από την κατηγορία των σκόρερ, ως anytime scorer τον Karim Benzema στο 1.50. Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον Γάλλο επιθετικό της ''βασίλισσας'' να πετύχει κάποιο τέρμα. Ελπίζουμε να μας δικαιώσει. Παίχτης που ξέρει καλά να κινείται μέσα στο γήπεδο και χωρίς την μπάλα, σε συνδυασμό με πολλούς παίχτες που είναι ικανοί να του μοιράσουν άψογες assists για κάποιο τέρμα, ευνοούν την επιλογή μας. Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, μεταξύ Chelsea και Napoli, οι εκτιμήσεις για οποιοδήποτε αποτέλεσμα φαντάζουν αρκετά δύσκολες κατά προσωπική μου άποψη.

REAL MADRID - CSKA MOSCOW

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1ST HALF OVER 1.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.83 Bet365


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ANYTIME SCORER KARIM BENZEMA
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.50 Bet365




Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

1 σχόλιο: