powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΜΕΛΟΝΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΕΝΙΣ!

Καλημέρα σε όλους! Με έναν αγώνα από ένα μη εμπορικό πρωτάθλημα θα συνεχίσουμε τις εκτιμήσεις μας για σήμερα Τρίτη, όπως και με ένα αγώνα τένις!

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League της Νότιας Αφρικής διεξάγεται ο αγώνας μεταξύ Μαμελόντι Σάνταουνς - Μπίντβεστ Γουίτς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (36 βαθμοί) και θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της πρώτης θέσης που οδηγεί απευθείας στο CAF Champions League. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και η κατάκτηση της νίκης απόψε απέναντι στην Μπίντβεστ κρίνεται επιτακτική, καθώς τις επόμενες αγωνιστικές παίζει εκτός έδρας στην πολύ δυνατή έδρα του Άγιαξ Κέιπ Τάουν (5ος στη βαθμολογία με 31 βαθμούς και μία μόλις ήττα στην έδρα του), όπως και εντός έδρας με τους Ορλάντο Πάιρετς (3οι στη βαθμολογία με 33 βαθμούς και επίσης διεκδικητές του τίτλου). Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι της Μπίντβεστ βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας, πρόκειται για μια μέτρια ομάδα και δεν κυνηγάνε απολύτως τίποτα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα. Εντός έδρας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος (15/2/2012) και μετά τη διακοπή που είχε προηγηθεί στο τέλος του πρώτου γύρου (21-12-2011), έχουν παίξει ένα μόλις αγώνα ο οποίος και έληξε ισόπαλος. Εκτιμώ ότι η Μαμελόντι δεν θα γκελάρει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Έχει μεγάλο κίνητρο για την κατάκτηση των τριών βαθμών και πιστεύω πως ο σημερινός της αντίπαλος προσφέρεται για να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στην κατάκτηση της νίκης, η οποία θα είναι παράλληλα και η πρώτη για το 2012 στο γήπεδό της!

Στη συνέχεια για τον τρίτο γύρο του τουρνουά του Indian Wells, έχουμε την αναμέτρηση μεταξύ Φερνάντο Βερντάσκο - Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Ο έμπειρος Βερντάσκο, Νο19 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεπέρασε στον προηγούμενο γύρο σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Αμερικανού Ράιαν Σουίτινγκ με 2-0 σετ και σήμερα θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στον πανίσχυρο Αργεντίνο Ντελ Πότρο (Νο9 παγκοσμίως), ο οποίος ξεπέρασε με το ίδιο σκορ (2-0) τον Αυστραλό Μαρίνκο Ματόσεβιτς. Η ''παλιοσειρά'' με το ''νέο αίμα'' αντιμέτωποι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θεωρώ πως το πανίσχυρο σερβίς του Ντελ Πότρο θα είναι αυτό που θα τον οδηγήσει στη νίκη απέναντι στον πάντα αξιόμαχο Βερντάσκο. Θα είναι έκπληξη κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης του Αργεντινού, στην οποία και θα ποντάρω με 2-0 σετ. Έτσι, λοιπόν, συνοπτικά έχουμε:

MAMELODI SUNDOWNS - BIDVEST WITS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.61 Bet365



FERNANDO VERDASCO - JUAN MARTIN DEL POTRO

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: SET BETTING 2-0 JUAN MARTIN DEL POTRO
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.61 Bet365


Kαλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~



Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου