powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΕΙΔΙΚΟ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Δεν μας βγήκε το χθεσινό μας ποντάρισμα, μιας και ο Ολυμπιακός, καλύτερος σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι, προκρίθηκε δίκαια στα προημιτελικά της Euroleague, κατακτώντας την 2η θέση του ομίλου του. Παρασκευή σήμερα και έχουμε ξεχωρίσει παιχνίδι από τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Sedan υποδέχεται στην έδρα της την ομάδα της Monaco. Τέσσερα συνεχόμενα στραβοπατήματα για την ομάδα της Sedan στην έδρα της. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Reims σημειώνοντας δύο τέρματα, έναντι ένα των γηπεδούχων. Ανοιχτά αναμένω να παίξει η Monaco, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να παλεύει για τη σωτηρία της. Σχεδόν μόνο over στα εκτός έδρας παιχνίδια της από τη Monaco. Πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στην 1η κατηγορία η Sedan και απόψε στο μυαλό όλων στην ομάδα είναι μόνο η νίκη, έτσι ώστε να μην πεταχτεί στα σκουπίδια η επικράτησή τους την προηγούμενη αγωνιστική επί της Reims. Άσσος ως κύρια επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, άσσος και over 2.5 goals ως δευτερεύουσα επιλογή για τους τολμηρότερους. Πάμε με το δεύτερο και ας χάσουμε!

SEDAN - MONACO

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 ΚΑΙ OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.40 Bet365




Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου