powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

OLYMPIACOS - GALATASARAY!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και καλό μήνα! Σχεδόν σε όλο το παιχνίδι ήταν μπροστά η Spartak St. Petersburg στην έδρα της Banvitspor, παρ' όλα αυτά κατάφερε όχι μόνο και ηττήθηκε, αλλά κάλυψε και το χάντικαπ που την είχαμε ποντάρει ως πλεονέκτημα υπέρ της. Χθες ο Παναθηναϊκός κατάφερε και πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά της Euroleague, με τη νίκη του στη Ρωσία απέναντι στην Unics Kazan. Τα είχαμε γράψει για την ψυχρότητα του Κώστα Καϊμακόγλου σε κρίσιμα σημεία, κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι. Οι πράσινοι τώρα θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στη Maccabi Tel Aviv και να είναι αυτοί που θα περάσουν στο Final Four της Κων/πολης.

Ο Ολυμπιακός απόψε υποδέχεται στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου την μοναδική τούρκικη ομάδα που διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μοναδική ήττα των ερυθρολεύκων στο ΣΕΦ φέτος αυτή από την CSKA Moscow στο Top16. Μόνο νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες για πρόκριση, με την τούρκικη ομάδα να της κάνει και ήττα με τουλάχιστον ένα πόντο. Εκτός έδρας εξαφανίζεται. Παρ' όλα αυτά, έχει τους παίχτες να κάνουν τη ζημιά και αν το παιχνίδι στραβώσει ενδεχομένως από το ξεκίνημα για τους ερυθρόλευκους, τότε μπορεί να γίνει η ζημιά για την ελληνική ομάδα. Περισσότερο άγχος θα έχουν οι παίχτες του Ολυμπιακού, μιας και τους δίνεται από σχεδόν όλους, ο τίτλος του φαβορί για απόψε. Οι αποδόσεις που δίνονται είναι απαράδεκτες στον απλό άσσο, μιας και οι δύο ομάδες δείχνουν, τουλάχιστον αγωνιστικά, ισοδύναμες. Μην ξεχνάμε πως η Galatasaray είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την πολύ ισχυρή φέτος CSKA Moscow. Προσωπική μου άποψη, πως στοιχηματικά αξίζει το διπλό και σίγουρα θα το τιμήσω.

OLYMPIACOS - GALATASARAY

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.25 Bet365




Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου