powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Ό,τι και να πούμε για την τελευταία μας ανάρτηση θα είναι λίγο. 2/2 ''μπόμπες'', η μία με απόδοση 7.00, η άλλη με απόδοση 9.00, πάντα με αιτιολόγηση! Ελπίζουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και στη συνέχεια. Πλέον στο blog μας έχει πιαστεί τόσο απόδοση του 8.00 (http://betrace.blogspot.com/2011/04/palermo.html), όσο και αποδόσεις του 7.00 και 9.00 (http://betrace.blogspot.com/2012/03/52.html). Ευελπιστούμε όσο τίποτα πλέον και για την απόδοση του 10.00 (http://betrace.blogspot.com/2012/01/euroleague-2012.html)! Τρίτη σήμερα και έχουμε επιστροφή Champions League, όπου ξεκαθαρίζουν οι πρώτες ομάδες που θα περάσουν στους 8 της διοργάνωσης. Πάμε να δούμε την επιλογή μας:

Μετά το 4-0 του πρώτου γύρου στο Μιλάνο, τα περιθώρια έχουν σίγουρα στενέψει, σχεδόν σε σημείο αδυνάτου, για τους ''κανονιέρηδες'', όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Ναι μεν έρχονται με ψυχολογία, μετά την νίκη τους στο Anfield επί της Liverpool για το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά το εις βάρος τους σκορ είναι απαγορευτικό για όνειρα. Προσωπική μου άποψη για τον τρόπο που θα κυλίσει το παιχνίδι, είναι πως η Arsenal θα προσπαθήσει να βγει μπροστά από νωρίς για τυχόν γρήγορο γκολ και θα την ''πατήσει'' στα μετόπισθεν σε κάποιο σημείο του αγώνα, μιας και είναι πολύ ευάλωτη. Ακόμα και αδιάφορη, λοιπόν, η Milan όντας καλύτερη ομάδα, μπορεί να αλώσει το Emirates. Ξερό διπλό, λοιπόν, σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα στο παιχνίδι.

ARSENAL - MILAN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 ΚΑΙ OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ5.00 Bet365




Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου