powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Σάββατο σήμερα και έχουμε ξεχωρίσει δύο επιλογές που αξίζει να τις συμπεριλάβουμε στα δελτία μας. Ξεκινάμε από τον ελληνικό τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ. Το διπλό του Παναθηναϊκού όσο πάει και καταβαίνει η απόδοσή του, με τη στιγμή που γράφουμε να βρίσκεται στο 1.50. Μετά την ήττα στο ΣΕΦ και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, με την ομάδα του Zeljko Obradovic πάνοπλη και με δύο χρονιές μακριά από αυτόν τον τίτλο, η ομάδα του Παναθηναϊκού πιστεύω πως ήρθε και πάλι η χρονιά που θα φύγει αυτή νικήτρια και θα σηκώσει τον πρώτο τίτλο της σαιζόν. Καλύτερος σε υλικό ο Παναθηναϊκός, από όποια πλευρά και να το δει κανείς. Διπλό, λοιπόν, στο 1.50.
Σύνεχίζουμε με ποδοσφαιρική εκτίμηση από τη πρώτη κατηγορία της Bundesliga. Η Bayern Munich υποδέχεται στο γήπεδό της την ομάδα της Hoffenheim. Οχτώ συνεχόμενα Under μετραέι η ομάδα του Jupp Heynckes σε όλες τις διοργανώσεις, γι' αυτό και το over βρίσκεται σε τιμές κοντά στο 1.70. Παίζει με ομάδα επιθετική, που σημειώνει γκολ σχεδόν σε κάθε της παιχνίδι. Θέλει τη νίκη η Bayern για να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση τίτλος. Κάποτε παίζαμε 2-3 γκολ τα παιχνίδια της Bayern στο Allianz Arena και τα χάναμε, αφού σημειώνονταν 4-7 τέρματα! Ένα απλό Over θα ζητήσουμε σήμερα και ελπίζουμε να επαληθευτεί.

Ως επιπλέον ποντάρισμα που μπορούμε να το βρούμε μονάχα σε πρατορεία ΟΠΑΠ και στο κουπόνι του ''Πάμε Στοιχήμα'' είναι η κόντρα μετάξυ του Κώστα Καϊμακόγλου και του Kyle Hines όσον αφορά τους πόντους που θα πετύχει ο καθένας. Πιστεύουμε πως νικητής από τη συγκεκριμένη κόντρα θα βγεί ο Power Forward του Παναθηναϊκού, μιας και δείχνει να παίρνει αρκετές προσπάθειες, σουτάρωντας παράλληλα πολλά τρίποντα. Από την άλλη, ο Center του Ολυμπιακού αναμένω να τα βρει σκούρα απόψε με την Frontline του Παναθηναϊκού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.50 Bet365



BAYERN MUNICH - HOFFENHEIM

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.70 Bet365



ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ - KYLE HINES

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 ΟΠΑΠ



Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου