powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Με κίνητρο και πάλι!

Καλησπέρα! Δεν επαληθεύθηκαν οι προτάσεις το περασμένο Σάββατο, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε στο κίνητρο. Αρκετοί αγώνες σήμερα. Ξεκινάει και το MLS. Αργότερα θα ακολουθήσει και ανάλυση μεταμεσονύχτιων αγώνων. Συγχαρητήρια στον CaptaiN για την πρόταση της Ζιλίνας εχθές. Τέτοια πρωταθλήματα, ψαγμένα, μου αρέσουν.

Ντύσσελντορφ, Ατρόμητος και Τσέλσι είναι αγώνες που περνάνε, αλλά πολύ μικρές οι αποδόσεις για να ασχοληθούμε. Μόνο για κλείσιμο δελτίου. Άσκολι, Νοτσερίνα και Σιόν είναι άσσοι σε καλές αποδόσεις, αλλά πως να εμπιστευτεί κανείς Β Ιταλίας. Για εκπλήξεις ψάχνουμε στη Γαλλία. Ρισκάρουμε με Σοσό (είχαμε απόλυση προπονητή) και Λοριάν για ανάκαμψη και επιστροφή στις νίκες.

Δύο είναι οι βασικές μας επιλογές. Πρώτη και καλύτερη ο άσσος της Ρασινγκ Κλουμπ απέναντι στην Ολ Μποις. Χωρίς νίκη ακόμα οι γηπεδούχοι. Είναι ομάδα με καλό υλικό. Σιγά σιγά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Η Ολ Μπόις έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της, αλλά δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα. Μη σας ξεγελάει το 0-0 με τη Βελεζ την περασμένη αγωνιστική, γιατί η Βελέζ κατέβηκε με ρεζέρβες. Επιτέλους νίκη για Ρασίνγκ και anytime scorer ο Γκουτιέρες.

Επόμενη αναμέτρηση είναι από την Αγγλία. Μπόλτον εναντίον ΚΠΡ. Προέρχονται και οι δύο ομάδες απο 5 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά τουλάχιστον η ΚΠΡ σκοράρει με ευκολία. Γι' αυτό και οι αποδόσεις στο Χ2 πέφτουν. Είναι και ποιοτικότερη ομάδα θα πουν πολλοί. Εμείς πάντως θα ποντάρουμε καρφί στον άσσο. Αν οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία θα το καθαρίσουν το ματσάκι. Στο πλευρό μας και η προϊστορία. Σε συνολικά 7 αναμετρήσεις τα τελευταία 14 χρόνια ο απολογισμός είναι 5-1-1 υπέρ της Μπόλτον. Άσσος.

RACING CLUB - ALL BOYS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365



BOLTON - QPR

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.50 Bet365



VALUEBET
EVIAN - SOCHAUX          2      Bet365 5.00
TOULOUSE - LORIENT    2      Bet365 5.00


ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
DÜSSELDORF - AUE       1     Bet365 1.33           
CHELSEA - STOKE          1     Bet365 1.36
ATROMITOS - DRAMA     1     Bet365 1.36


ΜΕΣΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ASCOLI - JUVE STABIA   1     Bet365 2.37
NOCERINA - GUBBIO       1     Bet365 2.00
SION - THUN                    1     Sportingbet 1.91
(κάποιο λόγο θα έχει η Bet365 που δεν το προσφέρει για στοιχηματισμό)




Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου