powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Τα μεταμεσονύχτια...

Ξεκινάει απόψε το πρωτάθλημα Αμερικής MLS κι όπως πάντα στην πρεμιέρα ας είμαστε προσεκτικοί στα πονταρίσματα μέχρι να δούμε πως παίζουν οι ομάδες. Πλέον στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 19 ομάδες μετά την προσθήκη του Μόντρεαλ από τον Καναδά. Και με την πρώτη αναμέτρηση τους θα ασχοληθούμε. Καναδικό ντέρμπι, λοιπόν, Βανκούβερ-Μόντρεαλ. Ό,τι βαθμούς πήραν πέρσι οι γηπεδούχοι τους πήραν εντός, μιας και ήταν η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, τελειώνοντας το πρωτάθλημα στην τελευταία θέση μαζί με το Νιου Ίνγκλαντ. Καλά τα πήγε στα φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και μάλιστα μια νίκη απέναντι στο Μόντρεαλ με 3-0. Θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής οι φιλοξενούμενοι. Άσσος.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια του MLS είναι αρκετά δύσκολα. Υπάρχουν φαβορί, όπως το Λος Άντζελες και το Σαν Χοσέ, αλλά προτιμώ να ασχοληθώ με μία αναμέτρηση από το Μεξικό. Σάντος Λαγκούνα-Πουέμπλα. Καθαρά και μόνο ως ValueBet. Εννοείται ότι η γηπεδούχος είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά προέρχεται από εκτός έδρας ήττα μεσοβδόμαδα με 2-1 στο Σιάτλ, για τον πρώτο προημιτελικό του Concacaf Champions League. Η Πουέμπλα προέρχεται από τρεις σερί ήττες και χρειάζεται τους βαθμούς. Παίζει το κεφάλι του ο προπονητής της. Στα θετικά το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε κάθε εκτός έδρας αγώνα της. Διπλό.

VANCOUVER - MONTREAL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365



VALUEBET
SANTOS LAGUNA - PUEBLA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.20 Bet365




Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου