powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ DERBY ΚΑΙ ΤΕΝΙΣ!

Καλησπέρα σε όλους! Πολύ δυναμικές οι χτεσινές αναρτήσεις του Caesar, συγχαρητήρια για τις εκτιμήσεις του και αναμένουμε να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς! Τα εύσημα επίσης σε Laftsis και Gaff για τις σωστές τους προτάσεις.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το μεγαλύτερο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ της Α.Ε.Κ και του Παναθηναϊκού. Η κάθε ομάδα θέλει τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση για τους δικούς της λόγους. Η Α.Ε.Κ, η οποία αγνοεί τη νίκη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές θέλει σήμερα να επιστρέψει στις νίκες, έχοντας παράλληλα στο πλευρό της και τη συμπαράσταση των φιλάθλων της. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους κιτρινόμαυρους, προκειμένου να παίξει τα ''ρέστα του'' στο επερχόμενο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, που ίσως και κατά ένα μεγάλο βαθμό κρίνει και τον τίτλο. Αναμένω ένα παιχνίδι που θα σημειωθούν γκολ ανάμεσα στους δυο αντιπάλους, καθώς οι άμυνες εκατέρωθεν δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές και αυτό θα κρατήσω και ως ποντάρισμα.

Για τη συνέχεια έχουμε τένις, έχοντας επιλέξει τον αγώνα μεταξύ Jo Wilfried Tsonga - Michael Llondra, o οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του ΑTP Μaster 1000 Indian Wells. Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει την αίγλη ενός Grand Slam και συμμετέχουν όλοι οι κορυφαίοι τενίστες. Όσον αφορά τον αγώνα που έχουμε ξεχωρίσει, πρόκειται για μια γαλλική μονομαχία ανάμεσα σε Τσόνγκα (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) και Λοντρά (Νο 41 στην παγκόσμια κατάταξη). Τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με μεγάλο φαβορί τον Τσόνγκα. Ο Τσόνγκα είναι καλύτερος τενίστας και πιστεύω θα το αποδείξει αυτό και μέσα στο court. Εκμεταλλευόμενος το δυνατό σερβίς του, όπως και το γεγονός ότι ο αντίπαλός του ανεβαίνει σχεδόν κάθε φορά που σερβίρει στο φιλέ, θεωρώ πως θα τον οδηγήσουν σε μια νίκη με 2-0 σετ. Έτσι, λοιπόν, συνοπτικά έχουμε:

AEK - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 1.5 GOALS
AΠΟΔΟΣΗ: 1.525 Bet365



JO WILFRIED TSONGA - MICHAEL LLODRA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: SET BETTING 2-0 JO WILFRIED TSONGA
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.53 Bet365 (1.00)


Kαλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~



Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου