powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

MUST WIN ΓΙΑ ALMERIA!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!  1/4 επιτυχημένες εκτιμήσεις για χθες. Ελπίζουμε απόψε να είμαστε περισσότερο τυχεροί με τις επιλογές μας. Αρκετά δυνατές φαντάζουν, πάμε να τις δούμε.

Ξεκινάμε με το διπλό της Almeria με αντίπαλο την Cartagena. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον από τη φιλοξενούμενη ομάδα, που κυνηγάει να μπει στα play off ανόδου και σήμερα, πολύ απλά, πρέπει να κερδίσει. Αντιμετωπίζει την τελευταία, αδιάφορη και χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος Cartagena. Πτωτικές τάσεις το διπλό από χθες το βράδυ. Επιστροφή στις νίκες, λοιπόν, για τη φιλοξενούμενη μετά από 8 αγωνιστικές! Μας κάνει το 1.66 του διπλού, άνευ ισοπαλίας και το σημειώνουμε ως πρώτη και κύρια επιλογή μας.

Συνεχίζουμε με πολωνικό πρωτάθλημα και με σύνολο τερμάτων από το παιχνίδι της Podbeskidzia με τη Wisla Krakow. Από 0-1 σε 4-6 γκολ είναι η φιλοξενούμενη, έχοντας συμπληρώσει αισίως 8 αγωνιστικές που δεν έχει επαληθεύσει τα 2-3 τέρματα. Δεύτερη επιλογή μας, λοιπόν, αυτή σε απόδοση 2.00. Πιθανό να σκοράρουν αμφότερες και οι δύο ομάδες, αλλά κρατάμε καλύτερα το πρώτο.

CARTAGENA - ALMERIA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 DNB
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365 (1.00)



PODBESKIDZIA - WISLA KRAKOW

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

BonusDeals
Όλες οι προσφορές από τα Deal Sites σε μια σελίδα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου