powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΔΥΝΑΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! 2/3 επιτυχημένες εκτιμήσεις ακόμα μια φορά από τον φίλο TsiRi, με το 2-1 στο παιχνίδι της Sporting Lisbon με την Athletic Bilbao να του χαλάει το απόλυτο. Παρασκευή σήμερα και έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια άξια πονταρίσματος. Πάμε να τα δούμε:

Ξεκινάμε με ελληνικό πρωτάθλημα και δεύτερη κατηγορία. Η Καλλιθέα υποδέχεται στην έδρα της την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών. Από γκέλα προέρχεται η γηπεδούχος ομάδα, που έχασε στην έδρα του Φωκικού με 2-0. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον από τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας και αναζητούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψη play-offs, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών είναι βαθμολογικά αδιάφορος. Στο 1.57 ο άσσος συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές μου.

Συνεχίζουμε με γερμανικό πρωτάθλημα και δεύτερη κατηγορία. Η Braunschweig υποδέχεται στην έδρα της την Duisburg. Η φιλοξενούμενη μετράει 8/8 2-3 γκολ τις τελευταίες 8 αγωνιστικές. Τέσσερις αγωνιστικές έχει να το επιβεβαιώσει η γηπεδούχος. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να σκοράρει συν τοις άλλοις, κάτι που αναμένω να μην συνεχιστεί και απόψε. Τα 2-3 γκολ τα βρίσκουμε εδώ στο 1.95 και θα είναι η δεύτερη επιλογή μας για σήμερα.

Συνεχίζουμε με πρώτη κατηγορία από τη Σλοβακία. Ντέρμπι κορυφής μεταξύ Zilina και Spartak Trnava. Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες η Zilina θέλει τη νίκη απόψε στην έδρα της, που θα τη φέρει μόνη πρώτη. Φαβορί δίνουν τα πολλά τέρματα εδώ, όμως η φιλοξενούμενη έχει δείξει πως μπορεί και κρατάει τα παιχνίδια της σε χαμηλά σχετικά σκορ. Με τα 2-3 γκολ πιστεύω είμαστε καλυμμένοι. Κλείνουμε με το καθαρό διπλό της Braga στης έδρα της Pacos Ferreira. Αδιάφορη βαθμολογικά η γηπεδούχος, επιστροφή στις επιτυχίες για την Braga μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Benfica και Porto.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ:      1           Bet365 1.57
BRAUNSCHWEIG - DUISBURG:  2-3 GOALS   Bet365 1.95
ZILINA - SPARTAK TRNAVA:      2-3 GOALS   Bet365 2.00
PACOS FERREIRA - BRAGA:              2          Bet365 1.57





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

BonusDeals
Όλες οι προσφορές από τα Deal Sites σε μια σελίδα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου