powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΤΡΙΑΔΑ!!!

Καλησπέρα σας! Χθες, είχαμε το απόλυτο στα Value Bets, 3/3 με απόδοση κοντά στο 15. Σήμερα, έχουμε την άλλη αναμέτρηση του Champions League με την Τσέλσι να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Επίσης, έχουμε γαλλικό και ελληνικό πρωτάθλημα, όπου υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρον επιλογές.

Ξεκινάμε με τα Πας Γιάννενα που υποδέχονται τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη μιας και την προηγούμενη αγωνιστική γκελάρανε με την Κέρκυρα και οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη Super League. Στη συνέχεια ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για τους πράσινους, εφόσον θα έχουν αρκετές απουσίες και οι γηπεδούχοι είναι καλοί μέσα στην έδρα τους, εφόσον μετράνε μόνο μία ήττα. Πιστεύω, πως δεν θα σημειωθούν πολλά τέρματα και θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, όπου το αποτέλεσμα θα κριθεί στο γκολ.

Περνάμε τώρα στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται την Καέν. Οι γηπεδούχοι είναι ακόμα μέσα στο κυνήγι για μία θέση στην εξάδα και οι φιλοξενούμενοι θέλουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα για να φύγουν από την γραμμή του υποβιβασμού. Πιστεύω πως θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι εφόσον και οι δύο ομάδες κυνηγάνε τη νίκη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.72 Bet365



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.61 Bet365



MARSEILLE - CAEN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Bet365





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

BonusDeals
Όλες οι προσφορές από τα Deal Sites σε μια σελίδα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου