powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΔΡΕΣ!!!

Καλημέρα σας! Χθες επαληθεύτηκε το σκοράκι μας, με 8.00 απόδοση και το 2-3 γκολ με απόδοση 2.20. Έμεινε εκτός η Ρεάλ, όπως είχαμε γράψει στην ανάρτηση και τώρα στις 19 Μαΐου θα αναμετρηθούν στο Μόναχο, η Μπάγερν Μονάχου με την Τσέλσι, για το ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League. Σήμερα, θα ασχοληθώ μόνο με το Europa League, όπου θα ρισκάρω λίγο, αλλά πιστεύω ότι είναι πιθανά.

Ξεκινάω με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο πρώτο παιχνίδι είχαν προηγηθεί οι "Ροχιμπλάνκος", αλλά μέσα σε τέσσερα λεπτά τα "Λιοντάρια" το γύρισαν και κέρδισαν με 2-1. Απόψε, εκτιμώ πως θα έχει κατηφόρα μέσα στο Σαν Μαμές και οι γηπεδούχοι θα κερδίζουν από το ημίχρονο. Και μην ξεχνάμε αυτή την ενδιαφέρον ιστορία, όπου το γήπεδο της Μπιλμπάο πήρε το όνομα, από τον Άγιο Μάμα, που ήταν ο πρώτος χριστιανός που ρίχτηκε στα λιοντάρια, αλλά αυτά αρνήθηκαν να τον φάνε!

Τέλος, η Βαλένθια υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στον πρώτο γύρο μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν, οι "Μαδριλένοι" έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πολλές φάσεις και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, αλλά από την άλλη οι "Νυχτερίδες" δεν το βάλανε κάτω και πέτυχαν δύο γκολ με αποτέλεσμα να μειώσουν σε 4-2, έχοντας κάποιες λιγοστές ελπίδες για την πρόκριση τους στον τελικό. Απόψε μέσα στο Μεστάγια οι "Νυχτερίδες" θα μπουν δυναμικά και πιστεύω πως θα προηγούνται από το ημίχρονο, εφόσον θέλουν τόσο πολύ κάποιο γρήγορο γκολ, ώστε να είναι πιο χαλαροί στο δεύτερο ημίχρονο.

ATHLETIC BILBAO - SPORTING LISBON

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.25 Bet365



VALENCIA - ATLETICO MADRID

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.25 Bet365





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

BonusDeals
Όλες οι προσφορές από τα Deal Sites σε μια σελίδα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου