powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ SERIE A' !!!

Καλημέρα σας! Χθες δυστυχώς ο φίλος Laftsis δεν κατάφερε να επαληθεύσει την εκτίμησή του, αφού ο Messi δεν κατάφερε να σκοράρει στο πέναλτι και έχασε ένα σουτ προς το τέλος του αγώνα, που το έστειλε στο δοκάρι, με αποτέλεσμα να αφήσει εκτός την ομάδα του, από τον τελικό του Μονάχου. Απόψε, έχουμε τον άλλον ημιτελικό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά έχουμε και ιταλικό πρωτάθλημα με αρκετά ενδιαφέρον αγώνες.

Ξεκινάω με τον ημιτελικό του Champions League, όπου και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με το ίδιο σύστημα (4-2-3-1), έχοντας μηδαμινές απουσίες, αφού από τους γηπεδούχους θα απουσιάζει μόνο ο Ricardo Carvalho, ενώ από τους φιλοξενούμενους o Daniel Van Buyten και ο Breno. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά. Αναμένω με αρκετή δυσκολία την ομάδα του Μονάχου στον τελικό της 19ης Μαΐου, γιατί όχι και μέσω διαδικασίας παράτασης. Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε το πρωτάθλημα στη χώρα της, ενώ η Μπάγερν όχι. Θα βάλει τα δυνατά της για την παρουσία της στον τελικό του Champions League, όπου γίνεται και στο σπίτι της. Θα το επιδιώξει με την επίτευξη τουλάχιστον ενός τέρματος, κάτι πολύ σημαντικό, μιας και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι θα χρειαστούν τρία τέρματα για να περάσουν.

Τέλος, περνάω στην Serie A', όπου η Μίλαν υποδέχεται την Τζένοα. Η νίκη είναι επιτακτική για τους γηπεδούχους, αν θέλουν να ελπίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως θα σημειωθούν αρκετά τέρματα, εφόσον θα το κυνηγήσουν και οι γηπεδούχοι, όπου χρειάζονται κάποιο θετικό αποτέλεσμα, οπότε θα πάω με το over, που δίνει συμπαθητική απόδοση.

REAL MADRID - BAYERN MUNICH

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.20 Bet365



MILAN - GENOA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.50 Bet365



VALUE BET

REAL MADRID - BAYERN MUNICH:  2-1 SCORE Bet365 8.00





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

BonusDeals
Όλες οι προσφορές από τα Deal Sites σε μια σελίδα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου