powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ EUROPA LEAGUE KAI PLAY-OFFS ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

Καλημέρα σας! Χθες είχαμε 2/3, αφού στον αγώνα της Μαρσέιγ δεν ήθελε να μπει άλλο γκολ και έμεινε το 1-1 από το 25'. Σήμερα έχουμε δύο αγώνες από Europa League και δύο από τα Play-off στο μπάσκετ.

Ξεκινάω με την Ατλέτικο Μαδρίτης που υποδέχεται τη Βαλένθια. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, εφόσον και οι δύο ομάδες είναι εξίσου δυνατές. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα κριθεί προς το τέλος του αγώνα και γι' αυτό θα πάω με το Χ στο ημίχρονο, που δίνει συμπαθητική απόδοση.

Στη συνέχεια, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει καλά στοιχεία μέχρι τώρα, αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά για να φτάσουν ως εδώ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν αντίπαλο στο δρόμο τους, αφού καθάρισαν τη Μαν.Γιουν., τη Σάλκε και πολλές άλλες. Σαφώς φέτος οι φιλοξενούμενοι είναι πιο φορμαρισμένοι και πιο καλά οργανωμένη ομάδα, απ' ότι οι γηπεδούχοι. Πιστεύω πως επίσης και εδώ θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι, που θα σημειωθούν λίγα τέρματα.

Τέλος, στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη για τον πρώτο γύρο των play-off. Οι γηπεδούχοι θα καθαρίσουν το παιχνίδι, αλλά δεν πιστεύω πάνω από τριάντα πόντους, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δείξει σημάδια μιας τέτοιας ομάδας, που χάνει εύκολα πάνω από τριάντα πόντους.

ATLETICO MADRID - VALENCIA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.20 Bet365



SPORTING LISBON - ATHLETIC BILBAO

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.85 Bet365



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+30.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.47 Bet365





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

BonusDeals
Όλες οι προσφορές από τα Deal Sites σε μια σελίδα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου