powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 12.00!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Συνεχόμενα τα θετικά αποτελέσματα στο blog μας, τόσο σε κεντρικές αναρτήσεις, όσο και στο chat box, μιας και λόγο μειωμένου χρόνου δεν προλαβαίνουμε συνέχεια για αναρτήσεις στην κεντρική σελίδα. Έτσι και χθες, λοιπόν, πληρώσαμε απόδοση του 5.90 σε τριάδα μέσω του chat box. Ελπίζουμε το ίδιο τυχεροί να σταθούμε και απόψε και να οδηγηθούμε στο ταμείο. Επιλογή μας για σήμερα το ποντάρισμα πέντε παιχνιδιών με αρκετά δυνατές πιθανότητες επαλήθευσης.

Ξεκινάμε με αγγλικό πρωτάθλημα και την εμβόλιμη 24η μεσοβδόμαδη αγωνιστική για την Premier League. Πρώτο παιχνίδι που στεκόμαστε είναι αυτό της Aston Villa με τη Newcastle. Με τη διπλή ευκαιρία του Χ2 εκτιμώ πως είμαστε καλυμμένοι, μιας και τα αγωνιστικά προβλήματα για τους γηπεδούχους είναι περισσότερα. Επιτέλους θα χρειαστεί να παλέψουν ένα εκτός έδρας παιχνίδι οι ''ανθρακωρύχοι'' και πιστεύω πως απόψε αποτελεί ιδανική ευκαιρία. Συνεχίζουμε με Αγγλία και περνάμε στο παιχνίδι της QPR με τη Man. City. Η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει κάτι παραπάνω από απλά over στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ποντάρουμε, λοιπόν, τη φιλοξενούμενη να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στην πολύ κακή άμυνα των γηπεδούχων, εμπεριέχοντας έτσι στο ποντάρισμά μας και πιθανό 0-2 υπέρ της Man. City. Τελευταία μας στάση από το νησί θα είναι ο αγώνας της Stoke City με τη Wigan. Επιλογή μας εδώ το καθιερωμένο σύνολο τερμάτων, μιας και η γηπεδούχος έχει να το επιβεβαιώσει τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Πολύ πιθανό, λοιπόν, αυτό να γίνει απόψε, έχοντας ως σύμμαχο της επιλογής μας και την προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων.

Ξεφεύγουμε τώρα και περνάμε σε ιταλικό κύπελλο και τον επαναληπτικό μεταξύ της Lazio και της Juventus στο Olympic Stadium της Ρώμης. Αντίστοιχη της παραπάνω και εδώ η επιλογή μας για ποντάρισμα. Στο 1-1 είχε μείνει το πρώτο του παιχνίδι στην έδρα της ''Vecchia Signora''. Εκτιμώ πως και απόψε θα σημειωθούν τέρματα, ελπίζοντας όχι περισσότερα από τρία. Φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση η Juventus, παρ' όλο το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού, μιας και διαθέτει καλύτερο υλικό από τη Lazio. Πιθανά σκορ για απόψε τα 0-2 και 1-2.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με μπασκετικό ποντάρισμα από το παιχνίδι της Pamesa Valencia με αντίπαλο την ομάδα της Bilbao για τη διοργάνωση του Eurocup. Ισπανικός εμφύλιος προσδιορίζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Ως συνήθως ο παράγοντας έδρα δείχνει να μετράει σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Κάτι ανάλογο εκτιμώ πως θα γίνει και απόψε, με τη Valencia εύκολα ή δύσκολα να φεύγει με το ροζ φύλλο αγώνα. Επιλέγω το δεύτερο, δηλαδή το διπλό της Bilbao στους 8.5 πόντους υπέρ της, ως τελευταία επιλογή.

ASTON VILLA - NEWCASTLE:                              X2                                Bet365 1.42
QPR - MANCESTER. CITY:      MAN. CITY TO SCORE OVER 1.5 GOALS   Bet365 1.50
STOKE CITY - WIGAN:                                   2-3 GOALS                         Bet365 1.95
LAZIO - JUVENTUS:                                      2-3 GOALS                          Bet365 1.95
VALENCIA - BILBAO:                               2 (+8.5 ΠΟΝΤΟΙ)                      Bet365 1.47



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου