powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ MIDDLESBROUGH!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Μετά από αρκετό διάστημα, επιστρέφουμε σήμερα με εκτιμήσεις που δείχνουν αρκετά δυνατές για επιβεβαίωση. Ελπίζουμε να σταθούμε τυχεροί και να βοηθήσουμε στις στοιχηματικές σας επιλογές για ακόμα ένα Σάββατο. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Ξεκινάμε με δύο επιλογές από αγγλικά πρωταθλήματα. Πρώτη μας στάση στην Championship και το παιχνίδι της Middlesbrough με την Barnsley. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η προνομιούχο θέση που δίνει τη δυνατότητα των play-off ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, ενώ από την άλλη, η φιλοξενούμενη Barnsley ύστερα από τα συνεχόμενα θετικά της αποτελέσματα (7 πόντοι στα τελευταία τρία παιχνίδια), βρίσκεται στην 22η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς περισσότερους από την τελευταία Peterborough. Η Barnsley, λοιπόν, πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε για να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες για τη Middlesbrough στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της για την κατηγορία. Στην έδρα της αποκτάει μεγάλη δύναμη, μιας και είναι από τις δυνατότερες της κατηγορίας. Στα έντεκα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε αυτή, μετράει 9 νίκες και μόλις δύο ήττες. Εκτιμώ πως είναι ιδανική ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες απόψε και να μας πληρώσει το 1.95 του άσσου. 

Συνεχίζουμε με σύνολο τερμάτων που εμπιστευτήκαμε και το προηγούμενο Σαβ/κο και δεν επιβεβαιώθηκε. Εννοούμε τα 2-3 goals στο παιχνίδι της Stoke με τη Reading. Προϊστορία υπέρ της επιλογής μας, ελπίζουμε απόψε να επιβεβαιωθεί. Κλείνουμε τις επιλογές μας με το διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Ισπανού Mitsel πλέον φαντάζει αρκετά δύσκολη Στο 1.85 που δίνεται το διπλό, μπαίνει με κλειστά τα μάτια στο δελτίο μας.

MIDDLESBROUGH - BARNSLEY:                    1         Bet365 1.95
STOKE - READING:                               2-3 GOALS  Bet365 1.95
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:          2         Bet365 1.85



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου