powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

8 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! 2/3 χθες, μιας και η Middlesbrough κατάφερε να κάνει την 5η συνεχόμενη ήττα της από κατώτερη αγωνιστικά ομάδα και εμείς όπως ήταν φυσικό χάσαμε το ποντάρισμά μας. Κυριακή σήμερα και οι στοιχηματικές επιλογές πολλές, όπως κάθε εβδομάδα. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει, ελπίζοντας απόψε να σταθούμε περισσότερο τυχεροί. Όπως θα διαπιστώσετε οι επιλογές μας για σήμερα θα είναι αρκετές, περισσότερες από άλλες φορές. Τις συνδυάζουμε σε διαφορετικά δελτία, προσέχοντας κυρίως τις αποδόσεις.

Ξεκινάμε, λοιπόν, βάσει ώρας και στεκόμαστε αρχικά στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Bochum-Regensburg το πρώτο παιχνίδι. Με το σύνολο τερμάτων 2-3, εκτιμώ πως είμαστε καλυμμένοι, μιας εκτιμώ πως θα σημειωθούν τέρματα στο παιχνίδι, λόγω απαράδεκτων αμυνών εκατέρωθεν, αλλά κυρίως λόγω κακοκαιρίας δεν θα ξεφύγουμε σε περισσότερα από τρία τέρματα. Συνεχίζουμε με τον άσσο της Zurich με αντίπαλο τη Lausanne. Τρομερή η προϊστορία για τη γηπεδούχο, χρειάζεται τους βαθμούς, μπορεί να κερδίσει! Άσσος του 1.66. Προχωράμε με ποντάρισμα τένις και τον τελικό του ATP Montpellier. Ποντάρουμε στην καθαρή νίκη του Richard Gasquet, στην ίδια απόδοση με το παραπάνω παιχνίδι.

Τα λίγα τέρματα στο παιχνίδι της Αναγέννησης Επανωμής με τον Βύζαντα Μεγάρων η επόμενη επιλογή μας στο 1.60, μιας και επιθετικά και οι δύο ομάδες είναι απλά σε ανύπαρκτη κατάσταση. Από μεσημεριανή Ιταλία κρατάμε τα 2-3 τέρματα στο παιχνίδι της Bologna με τη Siena σε απόδοση του 1.95, μιας και εκτιμούμε πως το παιχνίδι θα κινηθεί οριακά μεταξύ under και over.

Περνάμε σε μπασκετικό ποντάρισμα τώρα και σε παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 16η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας. Ποντάρουμε στη νίκη του ΟΦΗ απέναντι στους Ίκαρους Σερρών. Επιτακτική η νίκη για το αξιόμαχο συγκρότημα του Φώτη Τακιανού. Θα παλέψει για τη νίκη και εκτιμώ πως θα τα καταφέρει σε απόδοση του 2.25. Επόμενη στάση μας από ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. Επιλογή μας εδώ το να σκοράρουν μόνο οι πράσινοι σε απόδοση του 2.30.

Κλείνουμε με μπασκετικό διπλό του Παναθηναϊκού στον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Διαφορετικό παιχνίδι από το τελευταία στο ΣΕΦ το αποψινό. Η μπίλια μπορεί να κάτσει σε οποιαδήποτε πλευρά. Επιλέγουμε αυτή των πρασίνων, μιας και το 2.20 του διπλού είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. 

BOCHUM - REGENSBURG:                                   2-3 GOALS                  Bet365 1.95
ZURICH - LAUSANNE:                                               1                           Bet365 1.66
RICHARD GASQUET - BENOIT PAIRE:        GASQUET TO WIN 2-0         Bet365 1.66
ΑΝ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ - ΒΥΖΑΝΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ:       UNDER 2.5 GOALS           Bet365 1.60
BOLOGNA - SIENA:                                             2-3 GOALS                  Bet365 1.95
ΟΦΗ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ:                                            1                           Bet365 2.25
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ:                   ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟ    Bet365 2.30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:                             2                          Bet365 2.20



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου