powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

85η ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ OSCAR!

Γεια χαρά σε όλους. Τέλη Φλεβάρη και επιστρέφουμε στο ετήσιο ειδικό μας στοίχημα για γερά στομάχια. 85η Απονομή Βραβείων Όσκαρ, λοιπόν, διεξαγόμενη 24 Φεβρουαρίου, στο Dolby Theatre, Los Angeles, California. Παρατηρείται φέτος μια ποιοτική ανάταση των ταινιών και των ερμηνειών τους, με καλοφτιαγμένες και καλοειπωμένες ιστορίες σε μεγάλη ποικιλία, ενώ στις τεχνικότερες κατηγορίες η ποιότητα συνεχίζει να διατηρείται, με εξαίρετη σκηνοθεσία και υψηλή αισθητική.


Για το βραβείο του Β' Ανδρικού Ρόλου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθ’ ότι και οι πέντε είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί. Όλοι τους βραβευμένοι με το αγαλματίδιο στο παρελθόν, έδωσαν υπέροχες ερμηνείες φέτος. Θα ξεχωρίσω τον Tommy Lee Jones, τόσο για την ποιότητα της ερμηνείας του, όσο και για την συμμετοχή του σε μια πολύ σημαντική για τους Αμερικανούς ταινία, ''Lincoln'', που του δίνει μια μικρή υπεροχή έναντι των άλλων.


Για το βραβείο του Α' Γυναικείου Ρόλου, ξεχωρίζει η Jennifer Lawrence για το ''Silver Linings Playbook''. Είναι μια νέα, ανερχόμενη ηθοποιός, έχοντας δώσει στο παρελθόν πολύ καλά δείγματα γραφής. Η τελευταία ερμηνεία της την βάζει εύκολα στο παιχνίδι των βραβείων και δε θεωρώ διόλου απίθανο να φύγει από τη βραδιά με το χρυσό αγαλματάκι. Η 85χρονη Emmanuelle Riva αν και δεύτερο φαβορί, δίνοντας μια καταπληκτική ερμηνεία, είναι πιο πιθανό να επιβραβευθεί μέσω του πιθανού Όσκαρ για το ξενόγλωσσο ''Amour''.

ΒΡΑΒΕΙΟ Β' ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: TOMMY LEE JONES (Lincoln)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.37 Bet365



ΒΡΑΒΕΙΟ Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: JENNIFER LAWRENCE (Silver Linings Playbook)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.57 Bet365



Tzanis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου