powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΑΧΑΣΤΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και καλό μήνα! Συγχαρητήρια στο φίλο Tzani για την καθιερωμένη, ετήσια ανάρτησή του για τα Oscar 2013. 1/2 επιτυχημένες εκτιμήσεις, με σκεπτικό, παρ' όλα αυτά, τεκμηριωμένο πάνω στο αντικείμενο του κινηματογράφου. Δύσκολα συναντάμε παρόμοιες στοιχηματικές αναρτήσεις για τέτοια κατηγορία, οπότε μόνο αυτή τη σκοπιά να εντοπίσει κανείς, αξίζει σίγουρα την αναφορά μας. Σάββατο σήμερα και όπως κάθε εβδομάδα οι επιλογές στοιχηματισμού πολλές. Έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα σημεία με πραγματικά πολύ μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Πάμε να τα δούμε.


Ξεκινάμε με μικρή κατηγορία Αγγλίας και το παιχνίδι της Milton Keynes Dons με την Preston. Επιστροφή στις νίκες για τη γηπεδούχο μετά από επτά συνεχόμενα παιχνίδια. Η φιλοξενούμενη ομάδα είναι σίγουρα στα μέτρα της και μπορεί πιθανότατα να ξαναγυρίσει στις νίκες. Δεν αποδίδει κακό ποδόσφαιρο η ομάδα της Milton Keynes Dons, παρ' όλα αυτά αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά παιχνίδια της. Θα την εμπιστευτούμε σήμερα. Ο άσσος της πληρώνει την απόδοση του 2.15 και μπαίνει σε δελτίο μας.


Συνεχίζουμε με το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ατρόμητο. Από τα μεγαλύτερα ''στάνταρ'' του σημερινού κουπονιού, κατά την προσωπική μου άποψη, το να σκοράρει ο Ατρόμητος στην έδρα του Πανθρακικού. Τρία συνεχόμενα παιχνίδια παραμένει ''άσφαιρη'' η ομάδα του Περιστερίου, αν και δημιουργεί αρκετές φάσεις για γκολ. Θα τα καταφέρει λογικά σήμερα, στην έδρα του Πανθρακικού, να σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί. Η προϊστορία συντριπτικά με το μέρος μας.


Συνεχίζουμε με παιχνίδι από την πρώτη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος. Αντιμέτωπες για αυτήν την αγωνιστική η πρώτη του βαθμολογικού πίνακα, Legia Warszawa με την τελευταία Belchatοw. Μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής ρεφάρουν οι γηπεδούχοι με την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Η  απόδοση του άσσου είναι για γέλια, οπότε παίζουμε με τα γκολ της πρωτοπόρου στο αποδεκτό 1.44.


Κλείνουμε με μπασκετικό σημείο από Α1 μπάσκετ. Ο απλός άσσος του Άρη εναντίον του Απόλλων Πατρών εκτιμούμε πως θα επαληθευτεί. Σε παρόμοια βαθμολογική θέση οι δύο ομάδες. Αποκτάει δύναμη στην έδρα της η ομάδα του Άρη, όπου μετά την ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του Πανιωνίου, θέλει να ξαναγυρίσει στις επιτυχίες απόψε. Ο άσσος βρίσκεται στην απόδοση του 1.55 και κλείνει το σαββατιάτικο δελτίο μας.


MILTON KEYNES DONS - PRESTON:                            1                                Bet365 2.15
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:                  ATROMHTOS TO SCORE            Bet365 1.44
LEGIA WARSZAWA - BELCHATOW:   LEGIA TO SCORE OVER 1.5 GOALS    Bet365 1.44
ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΟΝ ΠΑΤΡΩΝ:                                        1                               Bet365 1.55



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου