powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ!

Χαίρετε κύριοι!! Τυχεροί σταθήκαμε χθες καθότι η Μάλαγα νίκησε με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, συνάμα όμως και άτυχοι διότι όπως μπορείτε να δείτε στο chat box ήμασταν ένα βήμα μακριά από δελτίο με συνολική απόδοση 62.5 το οποίο συμπεριελάμβανε και ματς με απόδοση 8.50!!! Συμβαίνουν όμως αυτά στο στοίχημα, γι' αυτό μας αρέσει και συνεχίζουμε να παίζουμε. Στο δια ταύτα λοιπόν.

Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο, σήμερα θα ξεκινήσω
 από εκεί που τελείωσα χτες. Το Σάββατο, λοιπόν, ασχολήθηκα με ομάδες που θέλουν τη νίκη και μπορούν να την πάρουν. Σήμερα θα ασχοληθώ με ομάδες που θέλουν επίσης τη νίκη αλλά ίσως να μην μπορούν να την πάρουν. Πρόκειται για τις ΑΕΚ και Άρη. Ξεκινώντας από το δικέφαλο της Αθήνας βλέπω τις αποδόσεις για τον άσσο να κινούνται κοντά στο 1.50. Παίζει ενάντια στον Πανθρακικό ο οποίος καίγεται και αυτός για τη νίκη. Άρα έχουμε ως δεδομένα: Δύο ομάδες που θέλουν εξίσου τη νίκη και στη μια δίνει περίπου 1.50, ενώ στην άλλη περίπου 7.00. Ένα παιχνίδι που υπό άλλες συνθήκες θα είχε αποδόσεις περίπου 1(2.20)- Χ(3.10)- 2(3.00), το έχουμε με πετσοκομένο τον άσσο στηριζόμενοι σε παράγοντες όπως η έδρα, ο κόσμος, η φανέλα κτλ. Συγνώμη κύριοι αλλά μπάλα δεν παίζει ο κόσμος στις εξέδρες, μπάλα παίζει ο Παπαδόπουλος, ο Ούμπιντες, ο Φούντας και ο Κορδέρο και αυτό τον άσσο στο 1.50 από μια ΑΕΚ που φέτος δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι (πλην το 0-4 στη Βέροια) με διαφορά μεγαλύτερης του ενός τέρματος, δεν τον παίζω. Πάω λοιπόν με το 2dnb και τη μεγάλη απόδοση.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Άρη. Θεωρώ πετσοκομένο το 1.40 το οποίο κιόλας κατρακυλάει στο διαδίκτυο, αλλά δεν μπορώ να παίξω τον φετινό Άρη με τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα και μάλιστα χωρίς το μεγαλύτερό του όπλο, τον Αγκάνθο, σε τόσο χαμηλή απόδοση. Το ρεπορτάζ του Αστέρα Τρίπολης όμως δεν είναι καθόλου ευνοϊκό. Έχει πολλές απουσίες βασικότατων ποδοσφαιριστών (Σανκαρέ, Άλβαρες, Ράγιος, Ουσέρο, Μπαρτολίνι, Ουρτάδο, Περόνε) και το μυαλό στο κύπελλο που παίζει την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ. Θα ακολουθήσω το ένστικτό μου και ας χάσω. Παίζω Χ2 διότι θεωρώ πολύ δύσκολο το 2 και θέλω να πληρωθώ ακόμα και με Χ.
 
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια θα πάρω τον εύκολο άσσο του Ολυμπιακού (δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεκμηρίωση) και τους 1dnb των Chievo, Eindhoven και River Plate. Η μεν Chievo με νίκη σώζεται και μαθηματικά (η Catania δύσκολα θα κυνηγήσει έξοδο στην Ευρώπη με τις Roma, Inter και Lazio να βρίσκονται από πάνω της), η Eindhoven με νίκη επί του Ajax παίρνει το πρωτάθλημα (έχω ξαναπεί ότι σε αυτά τα ματς μετράει πολύ η έδρα). Τέλος η River Plate έχοντας μέχρι στιγμής τρομερή έδρα (3-1-0) παίζει με την Arsenal Sarandi η οποία μεσοβδόμαδα δίνει ματς ζωής ή θανάτου για το Copa Libertadores, οπότε αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.
 
ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:                        2 DNB   Bet365 3.40 (1.00)
ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:                Χ2     Bet365 3.25
ΟΣΦΠ - ΠΑΟ:                                         1       Bet365 1.36
CHIEVO - CATANIA:                           1 DNB   Bet365 1.57 (1.00)
EINDHOVEN - AJAX:                           1 DNB   Bet365 1.53
RIVER PLATE - ARSENAL SARANDI:   1 DNB   Bet365 1.30 (1.00)





Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου