powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Συγχαρητήρια τόσο σε Ksaderfo, όσο και σε CaptaiN για τις επιτυχημένες εκτιμήσεις τους! Από την άλλη, στην τελευταία μας ανάρτησή μας μείναμε στο ικανοποιητικό 2/3 μιας και η Cork City δεν κατάφερε να σκοράρει (http://betrace.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4282.html). Πέμπτη σήμερα με το στοιχηματικό κουπόνι να είναι αρκετά μικρό, οπότε και οι πιθανές επιλογές περιορισμένες. Παρ' όλα αυτά, ξεχωρίσαμε μια δυάδα, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί και οδηγηθούμε στο ταμείο.

Πρώτο παιχνίδι, λοιπόν, που στεκόμαστε είναι αυτό του δεύτερου σε σειρά ημιτελικού για το κύπελλο Ελλάδας, που διεξάγεται απόψε στο γήπεδο του Φαλήρου. Ο Ολυμπιακός μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι την εβδομάδα που μας πέρασε, αναζητάει απόψε τη νίκη σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση. Αντίπαλός του ο αξιότιμος, πλην αρκετά αδύναμος Πανθρακικός, όπου η συμμετοχή του στα ημιτελικά του θεσμού θεωρείται ήδη επιτυχία. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν το σκορ πρόκρισης, που θα τους δώσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Αναζητούμε, λοιπόν, στοιχηματικά τη νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό, στην ικανοποιητική απόδοση του 1.53, μιας και τα 1.10 του άσσου είναι μεν κάτι παραπάνω από στάνταρ, αλλά πολύ μικρά για να μπουν σε αποψινό μας δελτίο.

Δεύτερο παιχνίδι που είναι άξιο στοιχηματσμού για απόψε δεν είναι άλλο από το τέταρτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ Παναθηναϊκού και Barcelona στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Οι πράσινοι αναζητούν τη νίκη και το 3-1 στη σειρά που θα τους στείλει στο Final 4 του Λονδίνου, ενώ από την άλλη η καταλανική ομάδα ψάχνει το 2-2 που θα στείλει τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της. Γεμάτο θα είναι το κλειστό στο Μαρούσι, όπως και δύο ημέρες πριν, με τον κόσμο να δρα ως έκτος παίκτης για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Επιλέγουμε να ποντάρουμε στους συνολικούς πόντους στο παιχνίδι στο over 133.5, μιας και ο μέσος όρων των πόντων που σημειώθηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια βρίσκεται ακριβώς πάνω στο χάντικαπ μας. Ελπίζουμε να δικαιωθούμε με την επιλογή μας, η οποία βρίσκεται σε απόδοση του 1.52.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΕΡΜΑ  Bet365 1.53
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - BARCELONA:                           OVER 133.5 ΠΟΝΤΟΙ                            Bet365 1.52


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου