powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΤΡΙΑΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΟΥΠΟΝΙ!

Χαίρετε κύριοι!! Μετά από 5 μέρες αποχής, καθότι προσωπικά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο να ασχοληθώ (πέρα από το anytime scorer του Μήτρογλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού χθες το οποίο τελικά δεν πόνταρα λόγο της απαράδεκτης απόδοσης (1.61)), επανέρχομαι σήμερα με μια τριάδα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον σε ένα κουπόνι μικρό και κατά τα άλλα σχεδόν αδιάφορο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έρχεται Σ/Κ με γεμάτο πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη και ματς που αν μη τι άλλο παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε λοιπόν από το παιχνίδι των Βαλεαρίδων νήσων, αυτό της RCD Mallorca κόντρα στην Rayo Vallecano. Αγνώριστη φέτος η Mallorca τόσο εντός όσο και εκτός έδρας είναι προτελευταία στη βαθμολογία με 27 βαθμούς, όσους έχει και η Zaragoza CD. Δεν αποδίδει καθόλου ωραίο ποδόσφαιρο παίζοντας συνέχεια με ''γιόμες'' και περιμένοντας την προσωπική ενέργεια από ορισμένους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Javi Marques και ο Giovanni Dos Santos. Από την άλλη, η Rayo Vallecano ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, στην πορεία όμως κάνοντας ορισμένα καλά παιχνίδια και παίρνοντας βαθμούς ''εκτός προγράμματος'' αναθεώρησε τους στόχους της και κρυφοκοίταξε την Ευρώπη. Παρ' όλα αυτά, τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα την έφεραν στην 9η θέση με 44 βαθμούς, κυνηγώντας ομάδες με μεγαλύτερο badget και καλύτερο σύνολο όπως η Betis, η Valencia και η Malaga. Με αυτά τα δεδομένα δύσκολα προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης (αν και μένουν 7 αγωνιστικές) και αρκείται στο να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και ό,τι προκύψει. Δυστυχώς ακόμα δεν είναι ματς do or die για τη Mallorca αλλά πιστεύω πολύ στην έδρα και τον εγωισμό των παιχτών της, οπότε παίρνω τον άσσο σε αρκετά καλή απόδοση που με καλύπτει. Δεν τον βάζω σε dnb διότι θεωρώ ότι το ματς αν ξεφύγει από τον άσσο θα πάει προς το διπλό οπότε προτιμώ το ρίσκο και τη μεγάλη απόδοση.

Το δεύτερο ματς για σήμερα είναι από το πορτογαλικό πρωτάθλημα και είναι ανάμεσα στην SC Braga και την Academica FC. Έχοντας παρακολουθήσει τα δύο πρόσφατα ματς της Braga με την Porto (ένα για το πρωτάθλημα που έχασε εκτός έδρας με 3-1 και ένα για το κύπελλο όπου κέρδισε με 1-0 στην έδρα της), είδα ένα σύνολο αρκετά ομοιογενές και δεμένο που ξέρει τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πως θα το πάρει. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και έχει παίχτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή με προσωπικές ενέργειες να αλλάξουν τη ροή του αγώνα (Hugo Viana, Alan, Nuno Coelho, Helder Barbosa). Συν τοις άλλοις, έχει δυνατή έδρα με 8-1-4 ρεκόρ και ήττες από τις Benfica, Porto και Sporting Lisbon, ομάδες καλύτερες ή τουλάχιστον ισάξιες με αυτή. Από την άλλη, η Academica παρουσιάζεται ιδιαίτερα κακή φέτος με ρεκόρ εκτός έδρας 1-5-6, έχοντας σκοράρει μόλις 9 φορές σε 12 παιχνίδια. Εύκολα πιστεύω ότι θα το κερδίσει το παιχνίδι η Braga, η οποία καίγεται κιόλας για τη νίκη καθότι είναι τέταρτη με 43 βαθμούς και κυνηγάει την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, θέση την οποία προς το παρόν κατέχει η Pacos De Fereirra με 46 βαθμούς. Αν και πιστεύω ότι η Braga θα κερδίσει εύκολα σήμερα, θα πάρω τον απλό άσσο της και δεν θα ρισκάρω στο handicap που όμως ανεβάζει αρκετά την απόδοση.

Τέλος θα κλείσω με ένα ματς από το πρωτάθλημα της Αργεντινής, αυτό ανάμεσα στην CA Velez Sarsfield και την Newell's Old Boys. Πολύ καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στην δεύτερη θέση και δείχνουν ότι θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Έρχονται και οι δύο από ματς για το Copa Libertadores, όπου αμφότεροι προκρίθηκαν στους 16 και δίνουν το πρώτο ματς την ερχόμενη εβδομάδα. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στις ενδεκάδες τους κυρίως όμως από την πλευρά των γηπεδούχων που δεν έχουν το ρόστερ να κρατήσουν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Παίχτης κλειδί για τους φιλοξενούμενους, που μάλλον παίζει, ο Natcho Scocco . Ακόμα κι έτσι όμως οι ρεζέρβες της Newell's είναι παίχτες που θα είχαν θέση στο ρόστερ την πρώτης ομάδας της Velez, οπότε θεωρώ ότι δύσκολα θα χάσουν το παιχνίδι. Χ2 με διπλή ευκαιρία, λοιπόν, εδώ σε μια απόδοση άκρως ικανοποιητική για να κλείσουμε τριάδα.

Εν κατακλείδι, φτωχό το σημερινό κουπόνι όπως τόνισα και στην αρχή, κάνουμε κράτει στα πονταρίσματά μας, διότι έρχεται πλούσιο Σ/Κ με ματς πιο ενδιαφέροντα και με μεγαλύτερες στοιχηματικές ευκαιρίες.

RCD MALLORCA - RAYO VALLECANO:                 1    Bet365 2.20
SC BRAGA - ACADEMICA FC:                                1    Bet365 1.40
CA VELEZ SARSFIELD - NEWELL'S OLD BOYS:    X2   Bet365 1.44


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου