powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΖΕΣΤΑΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ Σ/Κ!

Ξεκινώντας όπως πάντα την ανάρτησή μου με το τι έγινε την τελευταία φορά, δεν μπορώ παρά να μη σταθώ στο πως χάσαμε την ''τοκογλυφική'' κατά τα άλλα δυάδα μεσοβδόμαδα. Ποιος θα το περίμενε ότι η μόνη ομάδα που δε θα σκοράρει από τους τέσσερις θα ήταν η Barcelona. Για να θέσω το ερώτημα κάπως διαφορετικά. Αν σας έλεγε κάποιος να διαλέξετε μια από τις τέσσερις ομάδες να σκοράρει απλά ένα γκολ (εννοείται πριν δούμε αυτά που είδαμε μέσα στο γήπεδο) υπάρχει κάποιος που θα έπαιζε κάτι άλλο εκτός από Barcelona? Κι όμως, αυτή ήταν η μόνη από τις τέσσερις που δε σκόραρε και μας χάλασε μια ωραία δυάδα από goal-goal. Anyway, συμβαίνουν αυτά και όπως επανειλημμένως έχω πει, γνωρίζοντας ότι γίνομαι κουραστικός: ''Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και το αγαπάμε γιατί είναι το πιο απρόβλεπτο άθλημα''.

Στα του σημερινού κουπονιού, λοιπόν, έξι ματς έχω ξεχωρίσει, τα περισσότερα από τα οποία λόγο ένστικτου και όχι λόγο κάποιας ιδιαίτερης είδησης ή πληροφορίας. Θα ξεκινήσω με τα παιχνίδια που αρχίζουν πρώτα, καταλήγοντας στο τελευταίο χρονικά ματς, αυτό της G.D. Estoril Praia με την S.C. Braga στις 22:00μμ. Άσσος από την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας για την SK Brann που υποδέχεται την αδύναμη εφέτος Odds Ballklubb (αυτό είναι το κανονικό όνομά της αλλά από το 1994 και έπειτα είναι γνωστή ως Odd Grenland). Με 3/3 στην έδρα της και 6-1 γκολ έχει ξεκινήσει η SK Brann που σήμερα αντιμετωπίζει μια Odd Grenland ανίσχυρη, ειδικά εκτός έδρας, όπου στο τελευταίο παιχνίδι της πήρε θριαμβευτικό 1-1 μέσα στη Molde παίζοντας τραγικό ποδόσφαιρο και όντας απίστευτα τυχερή.

Lille OSC - FC Sochaux το επόμενο παιχνίδι και θα πάρω το 2-3 σύνολο τερμάτων από δύο ομάδες όπου φέτος το έχει επιβεβαιώσει 11/16 φορές η γηπεδούχος και 8/16 οι φιλοξενούμενη. Καθόλου άσχημα βάσει στατιστικής.

Συνεχίζω με τον άσσο της SpVgg Greuther Furth ενάντια στο Hannover 96. Τίποτα το ιδιαίτερο οι γηπεδούχοι, θεωρώ ότι μάλλον έχουν πέσει στη Zweite Liga, αλλά δεν έχουν νίκη ακόμα στην έδρα τους. Ίσως ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουν την πρώτη τους απέναντι σε μια σαφώς καλύτερη, αλλά βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα. Δε νομίζω να πέσουν κατηγορία χωρίς να έχουν πανηγυρίσει ούτε μια φορά στην έδρα τους. Μας ευνοούν και τα στοιχεία από τα ανταλλακτήρια που δείχνουν μια αρκετά ισχυρή τάση προς τον άσσο.

Το over θα πάρω από την Ιρλανδία στο παιχνίδι St Patrick's Athletic F.C - Derry City FC, από δύο απρόβλεπτες ομάδες που σκοράρουν αρκετά.

Συνεχίζω με άσσο από Ισπανία και Rayo Vallecano - CA Osasuna. Λίγες οι ελπίδες για Ευρώπη για τους γηπεδούχους, ωστόσο παιχνίδια σαν αυτό στην έδρα τους θα τα κυνηγήσουν και ό,τι βγει. Αντίθετα, νίκη για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού θέλουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά ίσως να μη μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Τέλος, κλείνω με το 2-3 σύνολο τερμάτων στο παιχνίδι της G.D. Estoril Praia με την S.C. Braga. Πρόκειται για δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη για δικούς τους λόγους η καθεμιά (οι γηπεδούχοι θέλουν πλασάρισμα στην 5άδα για να βγουν Europa League και οι φιλοξενούμενοι πλασάρισμα στην 3άδα για το Champions League). Δεν είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας και ίσως να μην έχουμε νικητή σε αυτό το παιχνίδι, οπότε μου κάνει το 2-3 γκολ.

Κλείνοντας, θα γράψω για ακόμα μια φορά ότι ποτέ δεν παίζουμε πάνω από 4 ματς παρολί, οπότε κάντε τη χημεία σας, αλλά με σύνεση διότι ακολουθεί πλούσιο Σ/Κ. Άλλωστε η Παρασκευή ενδείκνυται για ζέσταμα (όπως γράφω και στον τίτλο), εν όψει ενός γεμάτου ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακου. Best of luck σε ό,τι κι αν επιλέξετε!!!

SK BRANN - ODD GRENLAND:                                  1                   Bet365 1.83
LILLE OSC - FC SOCHAUX:                               2-3 GOALS           Bet365 2.00
GREUTHER FURTH - HANNOVER 96:                       1                  Bet365 2.30
St PATRICKS ATHLETIC - DERRY CITY FC:   OVER 2.5 GOALS    Bet365 2.50
RAYO VALLECANO - CA OSASUNA:                          1                  Bet365 1.80
G.D. ESTORIL PRAIA - S.C. BRAGA:                  2-3 GOALS          Bet365 2.00


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου