powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ!

Χαίρετε κύριοι!! Πλήρης αποτυχία χτες με 2/6 επιτυχημένα σημεία, αλλά ευτυχώς μικρό το κακό καθώς δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα περιμένοντας το σημερινό τεράστιο κουπόνι όπως έγραφα. Το μόνο λάθος ήταν ότι πήγα να βγάλω ''από τη μύγα ξύγκι'' διότι χωρίς ιδιαίτερη έμπνευση και μελέτη αναλώθηκα σε παιχνίδια μόνο και μόνο για να γεμίσω το βράδυ της Παρασκευής. Εσφαλμένη προσέγγιση, ειδικά από εμένα που είμαι της φιλοσοφίας ότι με σωστή τακτική, στρατηγική και μελέτη μπορούμε να μετατρέψουμε την έννοια του τζόγου σε επένδυση.

Ξεκινάω σήμερα τις εκτιμήσεις μου (ελπίζοντας να είμαι και τυχερός εκτός από διαβασμένος) με τον επαναληπτικό του κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει στο διαδίκτυο αλλά και σχεδόν σε όλες τις εφημερίδες διαφορετική προσέγγιση από τον καθένα. Άλλος το λέει άσσο, άλλος Χ, over, under κτλ. Εγώ προτιμώ να κόψω το καρπούζι στη μέση και να πάρω το σύνολο τερμάτων 2-3, έτσι ώστε να καλύψω και τα τρία αποτελέσματα όσον αφορά το τελικό σκορ, αλλά και το πιθανό οριακό over ή under. Θεωρώ ότι ο Αστέρας θα το κυνηγήσει το παιχνίδι, έχει καλούς μεσοεπιθετικούς ώστε να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ που θα του δώσει την πρόκριση και από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά. Είτε ο ΠΑΟΚ να κυνηγήσει την ισοφάριση και να το καταφέρει, είτε ο Αστέρας να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους και να σκοράρει ξανά. Άλλωστε είναι παιχνίδι δίχως αύριο και για τους δύο και δε νομίζω να δούμε ένα στεγνό 0-0. Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού θεωρώ ότι θα υπάρχει κίνητρο για τουλάχιστον έναν από τους δύο να σκοράρει.

Συνεχίζω με παιχνίδι από την πρώτη κατηγορία της Τουρκίας. Δεν το συνηθίζω να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, καθώς το θεωρώ ένα από τα πιο ''βρώμικα'' και πιο στημένα του κόσμου, αλλά σήμερα έπεσε το μάτι μου σε ένα παιχνίδι που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Πρόκειται για το Sivasspor - Istanbul Buyuksehir BSK. Η Sivasspor δεν είναι κακή ομάδα, αντιθέτως έχει ισχυρότατη έδρα, απλά πληρώνει την ανυπαρξία της όταν ταξιδεύει μακριά από αυτή. Τελευταία ήττα εντός πριν ενάμιση μήνα από τη Besiktas, ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Τουρκία. Δεν έχει σωθεί ακόμα μαθηματικά και αυτό της δίνει κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι. Αντίθετα, αυτό που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι φιλοξενούμενοι. Αποτελούν μια ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη και παλεύει για τη σωτηρία της, ειδικά όμως στις τελευταίες αγωνιστικές φαίνεται να τους έχει κόψει τα πόδια το άγχος της παραμονής. Δε μπορούν να διαχειριστούν την πίεση με αποτέλεσμα να κάνουν χάλια παιχνίδια και να χάνουν με κάτω τα χέρια από ομάδες με ίδιους στόχους. Αυτό θεωρώ σημείο κλειδί και παίρνω τον αρκετά ελκυστικό άσσο της Siva. Το μόνο αρνητικό είναι η προϊστορία (για όσους πιστεύουν σε αυτή) με τους φιλοξενούμενους να έχουν φύγει πέντε φορές νικητές τα τελευταία έξι χρόνια από αυτό το γήπεδο. Προσωπικά δεν κοιτάω ποτέ την προϊστορία, διότι όπως έχω ξαναπεί μπάλα παίζουν οι παίχτες και όχι οι φανέλες, οι οπαδοί και οι παίχτες που έκαναν τα διπλά όλα αυτά τα χρόνια και έχουν αλλάξει άρδην.

Συνεχίζοντας με παιχνίδι από την Premier League, στέκομαι σε ένα ματς όπου γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη, οι μεν για παραμονή στην κατηγορία, οι δε για έξοδο στο Champions League. Πρόκειται για το Wigan Athletic FC - Tottenham Hotspur FC. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ επιστρέφει ο Bale για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν έχουν απουσίες και κατεβαίνουν πλήρης στο ματς. Ο Bale αποτελεί παίχτη βαρόμετρο για την Tottenham φέτος διότι εκτός από τα ποδοσφαιρικά του προσόντα είναι και ηγέτης μέσα στο γήπεδο. Στα δύσκολα παίρνει την ομάδα από το χέρι και την οδηγεί. Η Wigan δεν είναι κακή ομάδα αλλά ανάμεσα στο κίνητρο του υποβιβασμού και της εξόδου στην Ευρώπη θα πάρω το δεύτερο δεδομένου ότι θα βάλω και τα λεφτά μου στην καλύτερη κιόλας ομάδα. Άλλωστε σε όλα τα δύσκολα ματς φέτος στην Αγγλία η Tottenham έχει δείξει χαρακτήρα και έχει σταθεί στο γήπεδο σαν μεγάλη ομάδα. Έργο βέβαια που το πιστώνεται και ο Adres Vilas Boas ο οποίος έφυγε σαν αποτυχημένος από την Chelsea, αλλά δείχνει να τα καταφέρνει μια χαρά. Εναλλακτικά και το goal-goal έχει αξία σε αυτό το ματς, προτιμώ όμως τη μεγάλη απόδοση του διπλού.

Τέλος, από τα υπόλοιπα ματς του κουπονιού έχω ξεχωρίσει τους δύο ''τοκογλυφικούς'' άσσους των Eindhoven και Porto (δύσκολα θα χάσουν βαθμούς στην έδρα τους, αφού και οι δυο κυνηγούν τους πρωτοπόρους περιμένοντας στραβοπάτημά τους), τον άσσο από Αμερική της Colombus Crew απέναντι στην Washington FC (αήττητοι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, με μόλις μία νίκη σε εφτά παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι), τον άσσο αλλά σε DNB στο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ (πολλές απουσίες και το μυαλό στον επαναληπτικό με τη Dortmund για τους φιλοξενούμενους) και το 1Χ της FC Lorient με την Olympique de Marseille (μόλις μία ήττα μετρά στην έδρα της η Lorient και σήμερα θέλει το παιχνίδι για να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη).

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!! Με τύχη και σωστή χημεία ελπίζω σήμερα να πάμε ταμείο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ:                                2-3 GOALS      Bet365 1.95 
SIVASSPOR - ISTANBUL BUYUKSEHIR BSK:                    1             Bet365 2.00
WIGAN ATHLETIC FC - TOTTENHAM HOTSPURS:         2             Bet365 2.20
EINDHOVEN - FC GRONINGEN:                                       1             Bet365 1.16
FC PORTO - VITORIA SETUBAL FC:                               1             Bet365 1.11
COLOMBUS CREW - WASHINGTON FC:                          1             Bet365 1.80
CLUB ATLETICO DE MADRID - REAL MADRID FC:       1DNB         Bet365 1.53
FC LORIENT - OLYMPIQUE DE MARSEILLE:                   1X           Bet365 1.44


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου