powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!! Με 5/8 επιτυχημένα σημεία χθες, αλλά τα δύο από τα τρία που χάσαμε να είναι σημεία με διπλή ευκαιρία, μόνο τυχεροί δεν ήμασταν. Θεωρώ τη μελέτη και το ''διάβασμα'' των αγώνων σωστό γι' αυτό και θα συνεχίσω έτσι. Εξαίρεση στον τρόπο προσέγγισης των παιχνιδιών θα αποτελέσει η σημερινή μέρα, αφού κοιτώντας το κουπόνι μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον παιχνίδια υψηλού ρίσκου αλλά και υψηλών αποδόσεων. Λόγο έλλειψης χρόνου όμως δε θα μπορέσω να αναφερθώ εκτεταμένα σε κάθε παιχνίδι χωριστά, παρ' όλα αυτά θα κοιτάξω να μεταφέρω την ουσία σε 2 γραμμές.

Πριν ξεκινήσω αναφερόμενος στο τι θα παίξω και γιατί, θα αναφέρω τι δε θα παίξω. Μακριά λοιπόν από τα διπλά των Genoa και Pacos de Ferreira. Σημεία που στηρίζονται στο παρασκήνιο και ειδικά όταν πρόκειται για ομάδες που δεν μπορούν να αλλάξουν δεύτερη πάσα μέσα στον αγωνιστικό χώρο (βλέπε Genoa) ή ομάδες που πληρώνουν αντιστρόφως ανάλογα με τη δυναμικότητα τους (απαράδεκτο το 2.00 κατά μέσο όρο για την Pacos μέσα στην έδρα του πέμπτου της βαθμολογίας) δεν τα ακουμπάω. Βεβαίως δεν λέω ότι θα πάω κόντρα, απλά απέχω και ό,τι θέλει ας γίνει. Στα δικά μας τώρα.

Άσσος για τη Malaga σήμερα που και καλύτερη ομάδα είναι από τη Getafe (τώρα τελευταία ειδικά παρουσιάζεται αδιάφορη στο πρωτάθλημα) και κίνητρο έχει να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες των Real Sosieded και Valencia που το βράδυ παίζουν μεταξύ τους. Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και με τη διαφορά στους πέντε και στους τρεις βαθμούς αντίστοιχα από τους δύο που προπορεύονται, το παιχνίδι είναι must win για τους Ανδαλουσιάνους.

Συνεχίζω με τον άσσο της Landskrona BolS απέναντι στην Orgryte IS για τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Αήττητοι ως τώρα στην κατηγορία οι γηπεδούχοι και με παίκτες έμπειρους που έχουν παραστάσεις και από την μεγαλύτερη κατηγορία, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια ομάδα άναρχη και χωρίς πλάνο, όπου από τύχη έκανε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Brage.

Osters εναντίον IF Elfsborg το επόμενο ματς και πάω και εδώ με τον εξαιρετικό σε απόδοση άσσο. Δείγματα εξαιρετικής ομάδας έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι έχοντας μόνο μια ήττα μέχρι τώρα (εντός προγράμματος) την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Malme. Αντίθετα, ασταθείς παρουσιάζονται οι φιλοξενούμενοι που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους και δεδομένου ότι σήμερα θα έχουν σημαντικές ελλείψεις με κύρια αυτή του επιθετικού και πρώτου σκόρερ τους, πάω με τον άσσο σε αποδόσεις outsider.

Κλείνω τις εκτιμήσεις για σήμερα με το διπλό της Stromsgodset FC μέσα στην έδρα της περσινής πρωταθλήτριας Molde FK. Αγνώριστοι φέτος οι γηπεδούχοι, έχουν κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της ιστορίας τους με μόλις μια ισοπαλία στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που μετράνε μόλις μια ήττα στο αντίστοιχο διάστημα τη δεύτερη αγωνιστική στην έδρα της Honefoss. Δεν καταλαβαίνω τις αποδόσεις φαβορί που δίνονται στους γηπεδούχους (μάλλον ακόμα πουλάει το όνομά τους από το περσινό πρωτάθλημα) και παίρνω το διπλό σε εξαιρετική απόδοση.

Δύσκολα παιχνίδια διάλεξα να ασχοληθώ για σήμερα και ελπίζω την τύχη που δεν είχαμε χτες να την βρούμε σήμερα. καλή επιτυχία στη χημεία σας!!!

MALAGA CF - GETAFE CF:                 1      Bet365 1.57
LANDSKRONA BolS - ORGRYTE IS:     1      Bet365 2.00
OSTERS - IF ELFSBORG:                     1      Bet365 3.20
MOLDE FK - STROMSGODSET FC:       2      Bet365 3.40


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου