powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Λίγο τυχεροί να ήμασταν χθες και θα είχαμε το απόλυτο σε μια μέρα που όπως είχα γράψει, δεν ήταν ιδανική για στοίχημα καθότι το κουπόνι ήταν μικρό και σχεδόν αδιάφορο. Δεν μας έκανε τη χάρη όμως η Mallorca και έμεινε στο 1-1 με τη Vallecano σε ένα ματς όπου αμφότερες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν ένα δεύτερο τέρμα. Τα άλλα δύο ματς επιβεβαιώθηκαν αρκετά εύκολα (μη σας ξεγελά το 1-0 της Braga, η Academica δεν έκανε ούτε μια κλασσική ευκαιρία σε όλο το 90λεπτο. Άλλωστε είχα γράψει ότι έχει σκοράρει μόλις 9 φορές σε 12 εκτός έδρας ματς). Πάμε στα σημερινά.

Αν και ασχολήθηκα με αρκετά παιχνίδια σήμερα (7 στον αριθμό), σε καμία μα καμία περίπτωση δεν παίζουμε και τα εφτά παρολί. Συμβουλή μου να βρείτε τρία ή το πολύ τέσσερα που σας κάνουν και να φτιάξετε ένα δελτίο με αυτά. Ξεκινάμε με παιχνίδι από την Πορτογαλία άμεσα σχετιζόμενο με αυτά που έγραψα χθες για τη Braga. Εν συντομία, έλεγα ότι θέλει τη νίκη για να φτάσει την Pacos Fereirra στην τρίτη θέση στους 46 βαθμούς και να κυνηγήσει μέχρι τέλους την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Την πήρε τη νίκη χθες η Braga, αλλά νίκη για τον ίδιο ακριβώς λόγο θέλει σήμερα και η Pacos Fereirra που αγωνίζεται στην έδρα της με την Rio Ave. Πολύ καλή ομάδα φέτος η Pacos, το δείχνει άλλωστε και η πορεία της στο πρωτάθλημα, θα υποδεχτεί μια Rio Ave εμφανώς πεσμένη αγωνιστικά σε σχέση με το ξεκίνημα της. Με εξαίρεση το τελευταίο ματς με την Setoubal, μετρούσε έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Αντίθετα, η Pacos δείχνει πολύ σταθερή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα και μάλιστα προέρχεται και από το 1-1 εκτός έδρας με την Benfica για το κύπελλο Πορτογαλίας. Άσσος για μένα το ματς, λόγω της κακής φόρμας της Rio Ave και της έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου. Με προβληματίζει βέβαια το 2.00 απόδοση στον άσσο διότι υπό νορμάλ συνθήκες και λόγω του μονόπλευρου ενδιαφέροντος, θα έπρεπε να δινόταν περίπου στο 1.60 - 1.70, αλλά δε μπορώ παρά να τον πάρω και να πω και ευχαριστώ.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από τη μεγάλη λίγκα της Αργεντινής. Η Quilmes AC υποδέχεται την Estudiantes de la Plata τα ξημερώματα της Κυριακής σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει ενδιαφέρον λόγω της αλλαγής προπονητή των φιλοξενούμενων. Με τον Mauricio Pellegrino στην εξέδρα να παρακολουθεί παρέα με τον τεχνικό διευθυντή Juan Veron, η Estudiantes έμεινε στο 0-0 με τη Godoy Cruz, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Αλλάζει το σύστημα σε 4-2-3-1 ο Pellegrino και με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα θα φέρει νέο αέρα και ανεβασμένη ψυχολογία στους παίχτες της Estudiantes. Από την άλλη, συνέχισε τις κακές εμφανίσεις η Quilmes, η οποία μετά από τη νίκη στην πρεμιέρα μετράει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στην έδρα της, αποδίδοντας μάλιστα κακό ποδόσφαιρο. Προβληματισμένος και ο πρόεδρος της ομάδας από τις εμφανίσεις ''έβαλε χέρι'' στους παίχτες με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια μάλιστα να κάνουν λόγο για αποδυτήρια μπάχαλο. Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ ότι δύσκολα θα χάσει το παιχνίδι η Estudiantes οπότε πάμε με τη μεγάλη απόδοση σε draw no bet όμως για ασφάλεια.

Κλείνοντας για σήμερα, δύο ακόμα μεγάλες αποδόσεις μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Πρόκειται για το διπλό της Rochdale FC μέσα στην Oxford United FC και το Χ2 της Peterhead FC μέσα στους Rangers. Νομίζω ήρθε η ώρα για τους Old Firm να βγάλουν τα σπασμένα (οικονομικά εννοώ) από τον υποβιβασμό τους στην τρίτη κατηγορία. Το ματς προσφέρεται για κάτι τέτοιο μιας και είναι βαθμολογικά αδιάφοροι ενώ οι φιλοξενούμενοι και φορμαρισμένοι είναι (μετρώντας πέντε συνεχόμενες νίκες μέσα-έξω) και κίνητρο έχουν, ισοβαθμώντας στην δεύτερη θέση με την Queens Park. Στο έτερο ματς από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας ξεχώρισα το διπλό της Rochdale FC, σε ένα κατά τα άλλα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τους δυο. Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, μετρώντας έξι ματς αήττητοι και αποδίδοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που αν εξαιρέσουμε το τελευταίο 0-1 μέσα στους Dagenham 'n Red, τους έχει πάρει η κατηφόρα πληρώνοντας την εδώ και καιρό βαθμολογική τους αδιαφορία.

Από το υπόλοιπο κουπόνι έχω ξεχωρίσει τον άσσο της Preston North End FC με την Tranmere Rovers FC, το γκολ-γκολ στο παιχνίδι της Fulham με την Arsenal (δύσκολα δε θα σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της η Fulham) και τον μικρό άσσο της Leverkusen με την Hoffenheim.

PACOS FEREIRRA - RIO AVE:                                    1              Bet365 2.00
QUILMES AC - ESTUDIANTES LA PLATA:                2 DNB         Bet365 2.10
OXFORD UNITED FC - ROCHDALE FC:                   2 DNB         Bet365 1.83
RANGERS - PETERHEAD FC:                                     X2            Bet365 3.00
PRESTON NORTH END - TRANMERE ROVERS:       1 DNB         Bet365 1.40 
FULHAM - ARSENAL:                                          GOAL-GOAL   Bet365 1.72


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου