powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!

Χαίρετε κύριοι!! Με 4/7 κλείσαμε τη χθεσινή μέρα οπότε μισοάδειο το ποτήρι (ξέχασα από απροσεξία να γράψω στη σύνοψη τον άσσο της Leverkusen γι' αυτό καλό είναι να διαβάζετε και το κείμενο και να μην παίζετε ότι σημεία βλέπετε κάτω. Άλλωστε μπορεί και να διαφωνείτε με κάποια άποψη και να κοντράρετε το σημείο).

Στα σημερινά λόγω έλλειψης χρόνου δε θα κάνω μεγάλη ανάλυση, αλλά θα προσπαθήσω σε 2-3 γραμμές να ξετυλίξω τη σκέψη μου. Περίεργες οι αποδόσεις στην ελληνική Super League σήμερα με παιχνίδια όπως του Ατρόμητου με την ΑΕΚ και της Ξάνθης με τον Άρη να δίνονται υψηλότατοι άσσοι. Τυράκι ή ευκαιρία? Εγώ προσωπικά επειδή μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα λίγο πιο ρομαντικά δε θεωρώ ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτούς τους άσσους. Αν οι ομάδες μπουν στο γήπεδο και ο καθένας παίξει τη μπάλα που ξέρει και τα δύο ματς θα τελειώσουν με τους γηπεδούχους στο τέλος να πανηγυρίζουν. Ειδικά η ΑΕΚ έχοντας ήδη πέσει στη Football League και μαθηματικά, μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου, μόνο όρεξη για μπάλα δε θα έχει. Από την άλλη βέβαια και όρεξη για μπάλα να βρει δεν έχει τους παίχτες να κερδίσει. Οι παίχτες της ΑΕΚ είναι παίχτες Β' και Γ' Εθνικής (όχι όλοι, αλλά η πλειοψηφία). Το έδειξαν άλλωστε και μέσα στο γήπεδο. Στο άλλο ματς η Ξάνθη έχει εμφανέστατα καλύτερη ομάδα από τον Άρη (μην κοιτάτε τα τελευταία αποτελέσματα του Άρη, δε νομίζω οι αντίπαλοί του να τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο...), οπότε και εδώ το ματς πάει για άσσο. Άλλωστε ο Άρης θεωρώ ότι έχει σωθεί. Ελπίζω ο Πανόπουλος να μην κοιτάξει να βγάλει καμιά μεταγραφή για του χρόνου (το συνηθίζει στις τελευταίες αγωνιστικές σχεδόν όλα τα χρόνια) και να μπει μέσα η ομάδα του για να κερδίσει. Είναι τόσο μεγάλη η απόδοση του άσσου που αξίζει να πάρω το ρίσκο.

Στα υπόλοιπα ματς θα πάρω τα 2-3 γκολ του ΠΑΟΚ με τα Γιάννενα, το διπλό της Ασιρίσκα μέσα στην Λιουνγκσκίλε (η σουηδική εταιρία δίνει σε σχέση με την ελληνική εταιρία στοιχημάτων ανάποδα τις αποδόσεις, με φαβορί τους φιλοξενούμενους), τον άσσο της Γιουβέντους, που είναι μια κλάση ανώτερη από όλες τις άλλες ιταλικές ομάδες και τον άσσο της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νις που επίσης η διαφορά των δυο ομάδων είναι τεράστια. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ:                       1              Bet365 2.25
ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ:                              1              Bet365 3.80
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ:           2-3 GOALS      Bet365 1.95
ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ - ΑΣΙΡΙΣΚΑ:            2              Bet365 2.37
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΙΛΑΝ:                  1              Bet365 1.72
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΙΣ:                 1              Bet365 1.36


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου