powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΜΕ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΚΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Προτού ξεκινήσουμε τα σημερινά μας, να καλωσορίσουμε και επίσημα στην παρέα του blog τον ksaderfo, ο οποίος ύστερα από αρκετό καιρό που κατέθετε τις στοιχηματικές του απόψεις στο chat box του blog, θα βρίσκεται πλέον στην παρέα μας, με αναρτήσεις σαν τις προηγούμενες (http://betrace.blogspot.gr/search/label/Ksaderfos). Να του ευχηθούμε, λοιπόν, καλά ταμεία και πάντα επιτυχίες! Περνάμε στα στοιχηματικά τώρα, στα οποία για σήμερα Σάββατο έχουμε ξεχωρίσει τρία σημεία. Πάμε να τα δούμε, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί αυτή τη φορά και να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Ξεκινάμε με παιχνίδι από την πρώτη κατηγορία της Σερβίας. Η Partizan φιλοξενείται στην έδρα της Javor, ομάδα που βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η γηπεδούχος είναι βαθμολογικά αδιάφορη, μιας και βρίσκεται αρκετά πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αρκετά ντεφορμέ τελευταία, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία της πέντε παιχνίδια. Από την άλλη, η Partizan βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με διαφορά τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Crvena Zvezda. Η διαφορά αυτή δημιουργήθηκε τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, αφού η Partizan στα τελευταία της τρία παιχνίδια μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη γηπεδούχο και απόψε χρειάζεται να επιστρέψει στις νίκες για να κρατήσει διαφορά ασφαλείας από τη δεύτερη. Αδιάφορη και σε κακή κατάσταση η γηπεδούχος, αναζητάει τη νίκη η φιλοξενούμενη. Διπλό, λοιπόν, στο μικρό μεν, δίκαιο δε 1.40.

Συνεχίζουμε με απογευματινά παιχνίδια, με την πρώτη μας στάση να είναι από το πρωτάθλημα της Bundesliga. Στεκόμαστε στο παιχνίδι της Mainz με το Hamburg στην έδρα της πρώτης. Το κλίμα στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων αρκετά κακό, μετά από τις τρεις κολλητές ήττες και μάλιστα η μία από τις τρεις να είναι αυτή με 9-2 από την πρωταθλήτρια πλέον, Bayern Munich. O Thorsten Fink προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση, ορίζοντας ως αρχηγό της ομάδας τον Van der Vaart. Απόψε θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Mainz που αγνοεί εδώ και τρεις αγωνιστικές τη νίκη. Ποντάρουμε στο να μην ξαναηττηθεί τουλάχιστον το Hamburg, σε απόδοση του 1.90, ελπίζοντας πως θα δικαιωθούμε. Σύμμαχός μας και η προϊστορία, αφού τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει η γηπεδούχος, με την ισοπαλία να εμφανίζεται σε τρεις αναμετρήσεις τους και το διπλό στις άλλες δύο.

Κλείνουμε τις επιλογές μας για σήμερα Σάββατο με ειδικό ποντάρισμα από την πρώτη κατηγορία του ιρλανδικού πρωταθλήματος. H Sligo Rovers, η οποία σε επτά αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος μετράει επτά νίκες, υποδέχεται την ομάδα της Cork City. Ο άσσος βρίσκεται στην αστεία απόδοση του 1.44. Διαβάζουμε για τη γηπεδούχο πως πάει να ισοφαρίσει ρεκόρ νικών του παρελθόντος, πως δείχνει ασταμάτητη, σίγουρη η νίκη και διάφορα παρεμφερή. Η προϊστορία δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση τα προηγούμενα σενάρια, μιας και η Cork City υπερτερεί συντριπτικά στα μεταξύ τους, ειδικότερα με γηπεδούχο τη Sligo Rovers. Αρχές είναι ακόμα, σίγουρα θα υπάρξουν ομάδες ''μπαλόνια'' που με τον καιρό θα ξεφουσκώσουν. Απόψε η γηπεδούχος θα ανοιχτεί, λοιπόν, για το ρεκόρ! Θα πόνταρα στο ξερό διπλό, αλλά για να μην είμαι άπληστος θα κυνηγήσω απλά το ένα τέρμα των φιλοξενούμενων στο 1.83 που φαντάζει αρκετά δυνατή επιλογή.

CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN:                   2                    Bet365 1.40
MAINZ - HAMBURG:                                   X2                   Bet365 1.90
SLIGO ROVERS - CORK CITY:     CORK CITY TO SCORE   Bet365 1.83


 
Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου