powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΝΦΙΚΑ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Μετά την επιτυχημένη πρώτη μου ανάρτηση θα κάνω σήμερα ακόμα μια απόπειρα να πρασινίσω τα σημεία και να πάμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ταμείο. Με δύο ματς θα ασχοληθώ και όπως φαίνεται στον τίτλο αυτά θα είναι τα Βασιλεία - Τότεναμ και Νιούκαστλ - Μπενφίκα.

Ξεκινώντας από το ματς στην Ελβετία παραθέτω τα στοιχεία που με κάνουν να κοιτώ προς τα αριστερά. Ιστορικό παιχνίδι για τη Βασιλεία καθώς θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα φτάσει σε ημιτελικά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ποιοτική και δεμένη ομάδα φέτος παίζει έξυπνο ποδόσφαιρο, στηριζόμενη στην καλή της άμυνα (έχει 11 συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας να δεχτεί γκολ, από τα οποία στα δύο τελευταία για το Europa League κέρδισε Ντνιεπρ και Ζενίτ με 2-0). Μέσα στην Αγγλία ακόμα και μετά την ισοφάριση της Τότεναμ, η Βασιλεία ήταν αυτή που έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες για να κάνει τα τέρματά της τρία. Συνειδητοποιημένος ο προπονητής των Ελβετών δηλώνει ότι δεν μπορούμε να βασιστούμε στο σκορ του πρώτου αγώνα, πρέπει να πιέσουμε από το ξεκίνημα.

Από την άλλη, η Τότεναμ παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας φέτος στην Ευρώπη μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα στο Μιλάνο, που παραλίγο να της στοιχίσει την πρόκριση. Σημαντικές απουσίες θα έχει σήμερα με τους superstar Bale, Defoe και Lenon να βρίσκονται εκτός αποστολής, αποδυναμώνοντας αρκετά την ομάδα. Τελευταία φορά που η Τότεναμ έφερε 2-2 στην έδρα της σε Ευρωπαϊκό αγώνα (Μάιος του '74 με τη Φέγενορντ), ηττήθηκε στη ρεβάνς με 2-0. Έχοντας δει φέτος την Τότεναμ σε 3 από τα 5 εκτός έδρας Ευρωπαϊκά της παιχνίδια, παρατήρησα ότι χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της. Ποντάροντας επίσης στο γεγονός ότι η γηπεδούχος Βασιλεία είναι σφιχτή στην άμυνα (η άμυνα δίνει τίτλους και μεγάλες νίκες) θεωρώ ότι δύσκολα θα χάσει σήμερα οπότε παίρνω το 1 σε dnb όμως για μεγαλύτερη ασφάλεια. Εναλλακτικά μου κάνει και το σύνολο γκολ 2-3.

Στο δεύτερο ματς για σήμερα Νιούκαστλ - Μπενφίκα θα πάρω ακριβώς το ίδιο στοίχημα (2dnb και σύνολο γκολ 2-3) και εξηγούμαι: Η Μπενφίκα παίζει γρήγορο, σύγχρονο και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, πράγμα που την κάνει ιδιαίτερα απρόβλεπτη και επικίνδυνη ομάδα. Έχοντας ταχύτατους χαφ και εξτρέμ είναι από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη που παίζουν τόσο καλά τις αντεπιθέσεις. Το σημερινό ματς τους ευνοεί γι' αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, διότι έχοντας ως ασφάλεια το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού θα περιμένουν τον αντίπαλο και θα τον χτυπάνε στην κόντρα. Καμία σημαντική απουσία και για τις δύο ομάδες και με το τοπικό ντέρμπι Σάντερλαντ - Νιούκαστλ να ακολουθεί την Κυριακή (και οι δυο παλεύουν για τη σωτηρία τους στην Premier League) θεωρώ ότι δύσκολα θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά η Άγγλοι για να ανατρέψουν ένα σκορ 3-1, απέναντι σε μια θεωρητικά καλύτερη ομάδα. Δε λέω ότι θα κάτσουν να χάσουν κιόλας, αλλά αν δεν τους βγει το ματς από την αρχή δεν θα κυνηγήσουν ''φαντάσματα''.

Συνοπτικά τέσσερα σημεία για σήμερα, κάντε τη χημεία σας και καλή επιτυχία!

FC BASEL - TOTTENHAM:      1 DNB   Bet365 1.57 (1.00)
NEWCASTLE - BENFICA:        2 DNB   Bet365 1.53 (1.00)

Εναλλακτικά


FC BASEL - TOTTENHAM:   2-3 GOALS   Bet365 2.00

NEWCASTLE - BENFICA:     2-3 GOALS   Bet365 2.00



Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου