powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΠΟΡΤΟ - UNDER ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Πρώτη επίσημη ανάρτηση για μένα σήμερα (εκτός chat box) και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Bet Race που μου δίνει τη δυνατότητα να γίνω επίσημο μέλος αυτού του αξιόλογου στοιχηματικού  blog.

Μικρό αλλά ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι έχοντας δύο ντέρμπι κορυφής, το ένα βαθμολογικά αδιάφορο (Man. United - Man. City) το άλλο κρίνει την πρωτιά (Herta - Braunschweig), τοπικό ντέρμπι στην Ιταλία (Roma - Lazio) καθώς και το ντέρμπι του Βορρά στην Πορτογαλία (Porto - Braga). Ενδιαφέρον παιχνίδι υπάρχει και στην ελληνική Super League με τον Πας να κυνηγάει τη νίκη για να εξασφαλίσει την είσοδό του στα play off και την ΑΕΚ βαθμό ή βαθμούς που θα την φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία της.

Σε τρία παιχνίδια θα σταθώ σήμερα και ξεκινάμε από το ντέρμπι της Πορτογαλίας. Πολύ καλύτερη ομάδα η Πόρτο με τρομερή έδρα (11-1-0 το ρεκόρ και 31-3 τα γκολ) βρίσκεται στη δεύτερη θέση, 7 βαθμούς μακριά από την Μπενφίκα, η οποία κέρδισε χθες 0-2 μέσα στην Ολανένσε. Από την άλλη, η Μπράγκα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, 3 βαθμούς μακριά από την τρίτη Πάσος Φερέιρα, κυνηγώντας την τριάδα που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η Μπράγκα είναι μεν καλή ομάδα αλλά καμία σχέση δεν έχει με την ομάδα που έφθασε στον τελικό του Europa League και θεωρώ ότι απέναντι στην Πόρτο με παίχτες όπως ο Jackson Martinez, James Rodrigues, Joao Moutinho και Lucho Gonzalez θα λυγίσει και μάλιστα εύκολα. Εμένα όμως μου αρκεί ο απλός άσσος.


Το δεύτερο παιχνίδι που θα σταθώ σήμερα είναι το Πας Γιάννενα - ΑΕΚ. Οι ''παγουράδες'' ύστερα και από τη χθεσινή γκέλα του Παναθηναϊκού βλέπουν τα play off να πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Μια ενδεχόμενη νίκη τους σήμερα θα τους φέρει με το ένα πόδι σε αυτά, αλλά και μια ισοπαλία δε θα ήταν καταστροφική, αφού την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Φάληρο να παίξει με τον Ολυμπιακό, ενώ και η Ξάνθη έχει δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας στη Νέα Σμύρνη την προσεχή αγωνιστική και στα πηγάδια με τον Άρη που ''καίγεται'', την τελευταία. Η ΑΕΚ δεν έχει σωθεί μαθηματικά, αλλά πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει βλέποντας και το πρόγραμμα των ομάδων που την ακολουθούν. Αν και στο διαδίκτυο ο άσσος πέφτει κατακόρυφα, εγώ θα σταθώ στο under διότι βλέπω δύο ομάδες (ειδικά η ΑΕΚ) να σκοράρουν με το σταγονόμετρο, σε ένα ματς κλειστό στο οποίο κανένας δεν θα ρισκάρει να χάσει την ισοπαλία βγαίνοντας μπροστά από νωρίς.

Τρίτο και τελευταίο ματς για σήμερα είναι το ντέρμπι κορυφής στην Zweite Liga μεταξύ Hertha και Braunschweig. Αδιάφορο βαθμολογικά και για τους δυο καθώς έχουν εξασφαλίσει τις δύο πρώτες θέσεις και την απευθείας άνοδο στην Bundesliga (όχι μαθηματικά αλλά δύσκολα θα καλυφθεί διαφορά 11 και 10 βαθμών στις εναπομείναντες αγωνιστικές). Ντέρμπι γοήτρου που κρίνει την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα συνήθως το κερδίζει η έδρα και καθότι η Hertha είναι καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα με βαριά φανέλα και πολλά χρόνια παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια, θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ματς.

PORTO - BRAGA:                                                        Bet365 1.40
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - AEK:                    UNDER 2.5 GOALS   Bet365 1.44
HERTHA BSC - BRAUNSCHWEIG:                1                 Bet365 1.80



Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου