powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΙΤΑΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Αν αφήναμε την τελευταία φορά το βασικό χάντικαπ στο παιχνίδι της Zagiris με την Bamberg, θα είχαμε πληρωθεί, μιας και η επιλογή μας χάθηκε στον ένα μόλις πόντο. Θελήσαμε τον διπλασιασμό και χάσαμε δυστυχώς την επιλογή μας. Συνεχίζουμε σήμερα Σάββατο με αρκετές επιλογές ως συνήθως. Πάμε να τις δούμε, ελπίζοντας να είμαστε τυχεροί και να επιβεβαιωθούν αν όχι όλες, τουλάχιστον οι περισσότερες εξ' αυτών.

Ξεκινάμε με αγώνες από τη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Πρώτο παιχνίδι που στεκόμαστε είναι το Novara-Sassuolo. Η πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, Sassuolo, μετράει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Η γηπεδούχος θα έχει σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνάς της, ενώ ο προπονητής της φιλοξενούμενης δηλώνει ανικανοποίητος ακόμα και με την ισοπαλία. Πάμε με τη διπλή ευκαιρία του Χ2 σε άκρως ικανοποιητική απόδοση, ελπίζοντας να ξεκινήσουμε θετικά. Δεύτερο παιχνίδι που στεκόμαστε από την ίδια κατηγορία είναι αυτό της Verona με αντίπαλο την Ternana. Στα επτά τελευταία παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες μετρούν 7/7 συνεχόμενα under, ενώ η φιλοξενούμενη μετράει 11/11 συνεχόμενα under. Στο 1.65 τα λίγα τέρματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.

Αλλάζουμε πρωτάθλημα και περνάμε σε δύο αγώνες από την μεγάλη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Werder Bremen εναντίον Schalke το πρώτο παιχνίδι που μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θα κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες. Αποφυγή υποβιβασμού από τη μία, ευρωπαϊκό εισιτήριο Champions League από την άλλη. Η Schalke εκτός έδρας δέχεται σχεδόν πάντα τέρμα, ενώ η γηπεδούχος Werder σε επτά αγωνιστικές έχει δεχτεί 15 τέρματα. Το over δίνεται στο 1.57 και το συμπεριλαμβάνουμε σε δελτίο μας. Δεύτερο παιχνίδι που στεκόμαστε από την ίδια κατηγορία είναι το Hamburg-Freiburg. Αναμένω αντίδραση των γηπεδούχων μετά τα εννέα τέρματα που δέχτηκαν από την Bayern την προηγούμενη αγωνιστική. Σημαντικό βαθμολογικά το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, μιας και αμφότερες κυνηγάνε την 6η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Τα 2-3 τέρματα σε απόδοση του 2.00 φαντάζουν συνετή επιλογή. Καθιερωμένο, κυρίως λόγω προϊστορίας, over από νορβηγικό πρωτάθλημα κλείνει τις επιλογές μας από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ολοκληρώνουμε τις εκτιμήσεις μας με σημεία από ελληνικά παιχνίδια. Τρεις αγωνιστικές έχει να σκοράρει ο Ατρόμητος, πιστεύω θα τα καταφέρει απόψε απέναντι στην ασταθέστατη άμυνα του Άρη. Το μόνο που αναζητούμε επιπλέον είναι ένα ακόμα τέρμα για να επιβεβαιωθεί το καθιερωμένο σύνολο τερμάτων, είτε από τη μία, είτε από την άλλη ομάδα. Στον αγώνα του ΠΑΟK με τη Βέροια, ποντάρουμε σε τουλάχιστον δύο τέρματα του Δικεφάλου σε απόδοση του 1.61. Τέλος, όπως κάθε Σάββατο στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι από την Α2 μπάσκετ. Πολύ δυνατή η ομάδα των Τρικάλων στην έδρα της με το 10/10 στις τελευταίες δέκα, εντός έδρας αναμετρήσεις της να το καταδεικνύουν. Άσσος σε απόδοση του 1.52.

NOVARA - SASSUOLO:                           X2                             Bet365 1.55
VERONA - TERNANA:                 UNDER 2.5 GOALS                Bet365 1.65
WERDER BREMEN - SCHALKE:     OVER 2.5 GOALS                Bet365 1.57
HAMBURG - FREIBURG:                   2-3 GOALS                       Bet365 2.00
BRANN - MOLDE:                        OVER 2.5 GOALS                  Bet365 1.57
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ:                      2-3 GOALS                       Bet365 2.00
ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ:            ΠΑΟΚ TO SCORE OVER 1.5 GOALS    Bet365 1.61
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ:                              1                                Bet365 1.52



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου