powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ CHAMPSIONSHIP!

Χαίρετε κύριοι!!! Σωστό διάβασμα του παιχνιδιού έγινε μεσοβδόμαδα, με την Barcelona να αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων και να δείχνει τελείως διαφορετική ομάδα χωρίς τον Messi στην 11αδα της. Κρίμα που το φοβήθηκα λίγο και το έδωσα Χ2 και όχι καρφί διπλό όπως το έπαιξα κιόλας. Σημασία έχει βέβαια να πρασινίζουμε και όλα τα άλλα να πάνε να ... Με την ευκαιρία να πω ότι το φετινό τσουλου θα πάει στη Βαυαρία και τους λόγους θα τους εξηγήσω αναλυτικότερα όταν έρθει η ώρα.

Στα σημερινά ματς υπάρχουν 2-3 ευκαιρίες. Πάμε να τις δούμε μία μία. Πρώτο παιχνίδι Bolton Wanderers FC - Blackpool FC. Μονόπλευρο ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους που αν φέρουν ίδιο αποτέλεσμα με την Nottingham Forest μπαίνουν ως έκτοι στα μπαράζ. Πολύ καλή έδρα με οχτώ συνεχόμενες νίκες για τους Wanderers και γενικά οργανωμένη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται αδιάφοροι και χωρίς κανένα κίνητρο. Αγγλία είναι βέβαια και το ''χωρίς κίνητρο'' σε αυτούς δεν υπάρχει. Anyway, εγώ θα σταθώ σε ένα άλλο στοιχείο του ματς, μάλλον εξωαγωνιστικό διότι αγωνιστικά το παιχνίδι πάει προς τον άσσο. Σε όλα τα ανταλλακτήρια γίνονται τρομερά πονταρίσματα στο Χ2. Τα λεφτά που παίζοντα σε αυτό το παιχνίδι είναι υπερδιπλάσια από το μέσο όρο πονταρίσματος για παιχνίδι της Championship και το περίεργο είναι ότι τα χρήματα παίζονται στο Χ2 και όχι στον άσσο που φαντάζει και λογικός. Δεν ξέρω τι παραπάνω γνωρίζουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά λέω να τους εμπιστευτώ και να ακολουθήσω κι εγώ αυτό το παράλογο ποντάρισμα. Επίσης, σε όλες τις εταιρίες ανεβαίνει ο άσσος και πέφτει κατακόρυφα το διπλό (λογικό θα μου πείτε αφού παίρνει τζίρο).

Από εκεί και πέρα με τον άσσο της Hamilton Academical FC θα πάω στη Σκωτία 1. Μια Hamilton που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, κερδίζει τους πάντες και τα πάντα μέσα-έξω και γενικά αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο στα τελευταία της παιχνίδια. Πληρώνει καλά ο άσσος και μου κάνει. Τέλος, νίκη βλέπω και για τη Lille OSC που θέλει να εκμεταλλευτεί τη χθεσινοβραδινή απώλεια της AS Saint Etienne. Βρίσκεται πέμπτη αυτή τη στιγμή, δύο βαθμούς πίσω από την Saint Etienne και με νίκη την προσπερνάει, μπαίνει στη θέση που βγάζει στο Europa League και με δυνατότητα να κυνηγήσει τη Lyon και να της κλέψει τη θέση για το επόμενο Champions League.

Αυτά για σήμερα, εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε, χρόνια πολλά και καλή ανάσταση με υγεία σε όλο τον κόσμο!!!

BOLTON WANDERERS FC - BLACKPOOL FC:               X2     Bet365 2.05
HAMILTON ACADEMICAL FC - COWDENBEATH FC:      1      Bet365 1.80
TOULOUSE FC - LILLE OSC:                                               Bet365 1.95


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου