powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!! Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ' όλα. Με 1/3 την τελευταία φορά δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά έτσι είναι το στοίχημα με τα πάνω του και τα κάτω του. Σημασία έχει στο τέλος που θα γίνει ο απολογισμός το πρόσημο να είναι θετικό. Μικρό το κουπόνι για σήμερα, με ματς κυρίως από τη Σκανδιναβία, οπότε θέλοντας και μη εκεί θα εστιάσουμε. Παρ' όλα αυτά, για να γράφω πάει να πει ότι έχω ξεχωρίσει κάποια ματς που αξίζουν, αλλιώς θα έκανα αποχή. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.

Ξεκινάω με το πρώτο χρονικά παιχνίδι (και πιο δύσκολο για επαλήθευση βάσει αποδόσεων) αυτό της JJK Jyvaskyla με την Vasa IFK. Χωρίς νίκη παραμένουν οι γηπεδούχοι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Αντίθετα, αήττητοι οι φιλοξενούμενοι, έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ αυτό από τη Rovaniemen PS σε ένα ματς όπου κέρδισαν 3-1. Λάθος οι αρχικές αποδόσεις των book που το πήραν χαμπάρι και ανέβασαν τον άσσο, ρίχνοντας παράλληλα αρκετά το διπλό. Ένα διπλό που σχεδόν σε όλα τα ασιατικά ανταλλακτήρια φορτώνεται (δικαίως λόγο φόρμας των ομάδων) και πέφτει κατακόρυφα. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα η JJK, αλλά θα ποντάρω στη φόρμα των φιλοξενούμενων και στη μεγάλη απόδοση που οριακά μου κάνει. Αν και αρχικά σκεφτόμουν το 2 DNB, τελικά παίρνω το ρίσκο και το παίζω καρφί.

Το δεύτερο και τελευταίο ματς από τη Φιλανδία που θα ασχοληθώ σήμερα είναι το SC KuPS 98 (ή αλλιώς Kuopio) με την TPS Turku FC. Από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι φιλοξενούμενοι, στα τρία από αυτά έχει σημειωθεί μόλις ένα γκολ ενώ στο τέταρτο δύο. Κανένα από αυτά δεν είναι γκολ-γκολ. Επίσης κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους γηπεδούχους με 3 από τα 4 παιχνίδια τους να είναι under και το τέταρτο οριακό over καθώς σημειώθηκαν 3 ακριβώς γκολ με το τρίτο μάλιστα να σημειώνεται στο 90' λεπτό. Με αυτά τα στοιχεία δεν μπορώ να παίξω κάτι άλλο από το under και μάλιστα σε αρκετά καλή για τα δεδομένα του ματς απόδοση.

Συνεχίζω με πρώτη κατηγορία Νορβηγίας και SK Brann - IK Start. Η Brann είναι ομάδα έδρας με 4/4 ως τώρα και 8-1 ρεκόρ γκολ. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω και χωρίς σκοπιμότητες. Σκοράρει δυο γκολ σε κάθε αγώνα και έχει παραβιαστεί η εστία της μόλις μια φορά. Αντίθετα, εκτός έδρας είναι εντελώς διαφορετική ομάδα, έχοντας 3/3 ήττες και έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά, δεχόμενη 9 τέρματα. Τρία μέσο όρο δηλαδή. Δρ. Τζέκιλ και Mr. Χάιντ η εικόνα της ομάδας εντός και εκτός έδρας. Το 1.85 - 1.90 που δίνεται στον άσσο θα ήταν πολύ μικρότερο αν δεν ήταν τόσο χάλια μακριά από την έδρα της η Brann, ωστόσο εμένα ο άσσος μου κάνει. Για όσους θυμούνται πριν δύο εβδομάδες είχαμε ξαναπαίξει τον άσσο της Brann με την Odd Grenland τότε στο 1.80 και είχαμε πληρωθεί με 2-0 τελικό σκορ. Ευελπιστούμε να γίνει το ίδιο και σήμερα.

Κλείνοντας για σήμερα, θα ασχοληθώ με το ελληνικό μπαράζ Παναθηναϊκός - Ξάνθη. Δεν βλέπω τον τρόπο που θα φύγει αυτό το παιχνίδι από το 0-1 σύνολο τερμάτων. 0-0 ακριβές σκορ θα μπορούσε να είναι κάλλιστα, αλλά ποδόσφαιρο είναι, στραβοκλωτσιές γίνονται, μεγάλο ρίσκο το 0-0. Από κει και πέρα, αδιάφορη τελείως κατεβαίνει η Ξάνθη η οποία έχει σταθεί περισσότερο στο παρασκήνιο και στο γιατί να γίνει το ματς στη Νέα Σμύρνη και όχι κάπου πιο κοντά ώστε να μοιραστεί η απόσταση, παρά στην ουσία που είναι η μπάλα μέσα στις τέσσερις γραμμές. Αναξιόπιστος βέβαια και ο Παναθηναϊκός φέτος με μόλις 5 νίκες σε 15 εντός έδρας ματς. Φαίνεται να το θέλει περισσότερο το παιχνίδι, καθώς ο πρόεδρος έταζε πριμ μεσοβδόμαδα. Ίσως και να το πάρει στο γκολ αλλά πολύ μικρή η απόδοση του άσσου για τον φετινό Παναθηναϊκό. Παίρνω λοιπόν το under που έχει ίδια απόδοση με τον άσσο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έτσι γλιτώνω και από τις στραβοκλωτσιές που μπορεί να πάρουν το παιχνίδι από το 0-1 σύνολο τερμάτων.

JJK JYVASKYLA - VASA IFK:                          2                  Bet365 3.50
SC KuPS KUOPIO - TPS TURKU FC:   UNDER 2.5 GOALS    Bet365 1.70
SK BRANN - IK START:                                   1                  Bet365 1.90
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ:               UNDER 2.5 GOALS    Bet365 1.53


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου