powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΣΤΗΡΙΓΜΑ Η GRAVELINES!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Μετά από αρκετό διάστημα, επιστρέφουμε απόψε με εκτιμήσεις πάνω σε τρεις αγώνες, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί και να συνεχίσουμε το ίδιο καλά, όπως έχει αφήσει ο ksaderfos. Οι επιλογές μας θα είναι δύο ποδοσφαιρικές και μία μπασκετική, με τη συνολική απόδοση της τριάδας μας να βρίσκεται στο αρκετά ικανοποιητικό 5.67.

Ξεκινάμε από το μπασκετικό μας ποντάρισμα. Στεκόμαστε στη γαλλική λίγκα και τον επαναληπτικό αγώνα για τα play-off μεταξύ της Nanterre και Gravelines. Η Gravelines τερμάτισε 1η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ως είθισται βρέθηκε αντιμέτωπη με την 8η του βαθμολογικού πίνακα Nanterre. Στο πρώτο τους παιχνίδι στην έδρα της πρωτοπόρου, έκανε την έκπληξη η Nanterre και επικράτησε στην παράταση, με τη σειρά να μεταφέρεται απόψε στην έδρα της, όπου αναζητάει τη δεύτερη νίκη και τον αποκλεισμό της Gravelines. Αναμένω αντίδραση από την δυνατότερη ομάδα, που δεν είναι άλλη από την Gravelines και επιστροφή της σειράς και πάλι στην έδρα της. Το διπλό έχει κατρακυλήσει στο 1.55 από 1.80 που βρισκόταν και μας κάνει για να το συμπεριλάβουμε στο αποψινό μας δελτίο.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, για την 1η αγωνιστική των play-off της Superleague. Κύριο μέλημα της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη είναι η έξοδος στο Champions League, όπου με την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο, ξεκινάει βαθμολογικά τουλάχιστον, ως το απόλυτο φαβορί. Κύριο μέλημά της για απόψε η αποφυγή της ήττας και αναμένω να τα καταφέρει. Κυνηγώντας όμως κάτι καλύτερο από μεριάς απόδοσης, μιας και το Χ2 του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην απόδοση του 1.38, ποντάρω στο σύνολο τερμάτων 2-3, αφού όποια ομάδα και αν προηγηθεί στο σκορ, η άλλη θα είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί και να κυνηγήσει το τέρμα της ισοφάρισης. Πιθανό σκορ το 1-1, όπου θα παιχτούν σίγουρα κάποια ψιλά.

Κλείνουμε με εκτίμηση από τον τελικό του Europa League μεταξύ της Benfica και της Chelsea. Αναμένω γκολ και από τις δύο ομάδες απόψε, κάτι που πληρώνει 1.83 και το συμπεριλαμβάνω ως τελευταία επιλογή στο δελτίο μου. Ανοιχτή η κατάκτηση του τροπαίου και από τις δύο ομάδες, κάτι που μαρτυράει και το σετ αποδόσεων που δίνεται στις στοιχηματικές εταιρείες. Παίζουμε με τα γκολ, λοιπόν, ευελπιστώντας να απολαύσουμε έναν καλό τελικό με γκολ και θέαμα.

NANTERRE - GRAVELINES:             2             Bet365 1.55
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ:             2-3 GOALS     Bet365 2.00
BENFICA - CHELSEA:              GOAL-GOAL    Bet365 1.83


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου