powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΜΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! 2/3 επιτυχημένες εκτιμήσεις για χθες, μιας και το ποντάρισμά μας από το γαλλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, χάθηκε δυστυχώς πανηγυρικά! Η 1η του βαθμολογικού πίνακα έμεινε εκτός συνέχειας από την 8η, με σκορ σειράς 2-0! Άξια της μοίρας της σίγουρα, αφού οι κόποι μιας χρονιάς πήγαν στράφι σε δύο αναμενόμενα, δικά της παιχνίδια. Οι άλλοι δύο αγώνες επαληθεύτηκαν εύκολα, αφού από νωρίς είχαν επιβεβαιωθεί και περιμέναμε το τελικό σφύριγμα για την διευθέτηση των κερδών από αυτά. Πέμπτη σήμερα με το στοιχηματικό κουπόνι να αρχίζει να μυρίζει καλοκαίρι, με αρκετά περιορισμένες επιλογές. Παρ' όλα αυτά, ξεχωρίσαμε κάποια παιχνίδια που κατά τη γνώμη μας είναι άξια στοιχηματισμού. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε , ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί.

Όπως διαπιστώσατε και από τον τίτλο της ανάρτησης το πρωτάθλημα που θα σταθούμε είναι αυτό της Νορβηγίας. Ξεκινάμε από τον αγώνα της Molde με την Haugesund, με την περσινή πρωταθλήτρια να βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε σημαντικό βήμα προόδου, μιας και κράτησε το μηδέν στην άμυνα έπειτα από οχτώ αγωνιστικές! Η ομάδα του Ole Gunnar Solskjaer πραγματοποιεί από τα χειρότερα ξεκινήματα στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και κύριο μέλημα όλων είναι η πρώτη νίκη που θα ανατάξει και θα ξυπνήσει την ομάδα. Απόψε αντιμετωπίζει εντός έδρας την Haugesund, ομάδα που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι σίγουρα στα μέτρα της και μπορεί τη νίκη που θα την απομακρύνει από τον πάτο της βαθμολογίας. Σύμμαχος της επιλογής μας είναι και η απόλυτη προϊστορία στην έδρα της, υπέρ της, με 7-0-0.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Stromsgodset με τη Sogndal. Η γηπεδούχος είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (6-2-1), ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται στη μέση περίπου, στην 9η θέση (3-3-3). Επιλογή μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι το καθιερωμένο σύνολο τερμάτων 2-3, αφού στην έδρα της η πρωτοπόρος κερδίζει μεν, αλλά μετράει 4/5 under τελευταία, έχοντας σύμμαχο, όπως και παραπάνω, την προϊστορία και το αναμενόμενο αμυντικό παιχνίδι της φιλοξενούμενης απόψε, που θα χτυπήσει κυρίως από στημένες φάσεις. Λίγα χρήματα ποντάρουμε και στο ξερό διπλό σε απόδοση του 9.00, αφού νορβηγικό πρωτάθλημα και ομάδα Stromsgodset με μόλις μία ήττα, δεν συνάδουν.

Περνάμε στα μπασκετικά τώρα, με το πρώτο παιχνίδι που μας κέντρισε το ενδιαφέρον να είναι αυτό μεταξύ της Lagun Aro με την Barcelona, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 35ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι μετά την αποτυχία τους στο Final 4 του Λονδίνου, στρέφουν την προσοχή τους στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αδιάφορη και ήδη υποβιβασμένη στη δεύτερη κατηγορία Lagun Aro. Κίνητρο υπάρχει για την ομάδα του Xavier Pascual, η οποία ενισχύθηκε στη front line με την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στη θέση του Nathan Jawai (τραυματίας - χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς), μιας και δεν θέλουν να χάσουν την 3η θέση από τη Valencia, που καραδοκεί ακριβώς πίσω της με 21 νίκες και αυτή με τη σειρά της. Το διπλό είναι κάτι παραπάνω από στάνταρ, αλλά το 1.18 που δίνεται είναι εξαιρετικά χαμηλό και γι' αυτόν το λόγο το αγοράζουμε από ημίχρονο στο 1.50, ελπίζοντας να δικαιωθούμε.

Τα άλλα δύο παιχνίδια που θεωρούμε άξια στοιχηματισμού είναι η ισοφάριση της σειράς από τη Siena για το ιταλικό πρωτάθλημα, αφού η έδρα της είναι πολύ δυνατή και καυτή, αλλά και η ομοιογένεια της καλύτερη από αυτή του αντιπάλου και τέλος, ο άσσος του Ηλυσιακού με τον σίγουρα κουρασμένο και αδιάφορο Ολυμπιακό, με το χάντικαπ υπέρ των γηπεδούχων στους 20.5 πόντους.

MOLDE - HAUGESUND:                          1                 Bet365 1.61
STROMSGODSET - SOGNDAL:        2-3 GOALS         Bet365 2.10
LAGUN ARO - BARCELONA:                 2/2               Bet365 1.50
SIENA - MILANO:                                    1                 Bet365 1.40
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:   1 (+20.5 ΠΟΝΤΟΙ)   Bet365 1.83


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου