powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΑΧΑΣΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ LOKOMOTIVA!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! 2/5 είχαμε χθες, αφού τα νορβηγικά σημεία που είχαμε δώσει, μας πέταξαν έξω από νωρίς. Σώσαμε κάπως την παρτίδα με τα μπασκετικά μας, αλλά το παραπάνω ποσοστό δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Συνεχίζουμε σήμερα Παρασκευή, με το βασικό μας ποντάρισμα να είναι, όπως διαπιστώσατε και από τον τίτλο της ανάρτησης, από την πρώτη κατηγορία του κροατικού πρωταθλήματος. Lokomotiva Zagreb εναντίον Dinamo Zagreb το παιχνίδι που στεκόμαστε. Ποντάρουμε στο να σκοράρει η γηπεδούχος ομάδα και αιτιολογούμαστε.

Πρόκειται για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον τίτλο να έχει κριθεί αρκετές αγωνιστικές πριν. Η Dinamo Zagreb είναι στην 1η θέση, ενώ στη 2η θέση βρίσκεται η αποψινή γηπεδούχος, Lokomotiva, με το παιχνίδι να θεωρείται εγχώριο ντέρμπι. Σε οχτώ παιχνίδια που έχουν δώσει στο παρελθόν οι δύο ομάδες η Dinamo μετράει το εντυπωσιακό 8/8, ενώ η φόρμα της στα τελευταία παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω από ιδανική, μιας και έχει να δεχτεί τέρμα τις τελευταίες 10 αγωνιστικές! Η Lokomotiva όμως από την άλλη, στα τελευταία της παιχνίδια σκοράρει ακατάπαυστα, ενώ στα 20 τελευταία της παιχνίδια εντός έδρας έχει σκοράρει στα 19 από αυτά!!

Αν δεν δεχτεί γκολ και από τη 2η ομάδα του πρωταθλήματος, παίζοντας εκτός έδρας και με τη Lokomotiva να σκοράρει ακατάπαυστα στην έδρα της, τότε πότε ??? Το να σκοράρει η γηπεδούχος δίνεται στο 1.57 και μπορείτε πιστεύω άνετα να το συμπεριλάβετε σε κάποιο από τα αποψινά σας δελτία!! Καλή τύχη στους συνδυασμούς σας!!

LOKOMOTIVA Z. - DINAMO Z: LOKOMOTIVA TO SCORE OVER 0.5 GOALS   Bet365 1.57


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου