powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ Α1!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Πολύ εύκολα ''πρασίνισε'' το χθεσινό μας σημείο από το κροατικό πρωτάθλημα, μιας και η Lokomotiva Zagreb μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης είχε ήδη καταφέρει να ανοίξει το σκορ! Ελπίζουμε να το συμπεριλάβατε σε κάποιο δελτίο σας και να πληρωθήκατε από αυτό. Θυμηθείτε παρόμοιες αναρτήσεις του παρελθόντος που παίξαμε ανάλογα, χρησιμοποιώντας έννοιες άχαστου πονταρίσματος (http://betrace.blogspot.gr/2011/04/schalke.html --- http://betrace.blogspot.gr/2011/04/144-real.html). Σάββατο σήμερα με το στοιχηματικό κουπόνι να είναι πλούσιο, ως συνήθως. Έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια από το εγχώριο μπάσκετ από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Πάμε να τα δούμε, λοιπόν, όπως επίσης και το λόγο που καταλήγουμε σε αυτά, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί όπως χθες.

Το πρώτο παιχνίδι που στεκόμαστε είναι αυτό του Ίκαρου Καλλιθέας με τον Πανιώνιο. Πρόκειται για ζευγάρι που είναι ενδεχομένως πιθανό να δούμε αντιμέτωπο στην πρώτη φάση των play-off, μιας και από τη μία ο Πανιώνιος είναι ακλόνητος από την 3η θέση, ενώ ο Ίκαρος θα παλέψει να αποφύγει τη διασταύρωση με την ομάδα του Παναθηναϊκού (αποφυγή δηλαδή της 7ης θέσης). Για να καταφέρει το τελευταίο θα χρειαστεί να κερδίσει απόψε στην έδρα του τον ελλειπή Πανιώνιο (εκτός ο Νίκος Παππάς, απροπόνητος ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και ο Μάριος Μπατής), αναμένοντας παράλληλα ήττα του Άρη από τον Κολοσσό Ρόδου. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Πανιωνίου εκτιμώ πως θα προτιμούσε για πρώτο αντίπαλο στα play-off την ομάδα του Ίκαρου, παρά αυτή του Άρη (κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων). Απόψε, λοιπόν, ειδικότερα σε μια από τις δυνατότερες έδρας του πρωταθλήματος και όντας αδιάφορος βαθμολογικά, δεν θα τον πειράξει και πολύ αν ηττηθεί. Από τη μία, λοιπόν, ο Ίκαρος Καλλιθέας πιθανό να θέλει να αποφύγει Παναθηναϊκό και από την άλλη, ο Πανιώνιος πιθανό να θέλει να αποφύγει Άρη. Δικές μου σκέψεις πάντα, μπορεί να είμαι και λάθος. Ποντάρω, λοιπόν, στον ''κοινό στόχο'' των παραπάνω ομάδων και στην επικράτηση των γηπεδούχων στην ικανοποιητική απόδοση του 1.70.

Δεύτερη επιλογή μας το διπλό του ξεκούραστου Παναθηναϊκού στην έδρα του ΠΑΟΚ, κατεβάζοντας το χάντικαπ πόντων στους -5.5 πόντους κατά των φιλοξενούμενων. Εκτιμώ πως η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα θελήσει από απόψε να βρει ρυθμό, σωστά πατήματα και αξιοποίηση των συστημάτων της, μιας και τα play-off ξεκινάνε σχεδόν αμέσως. Με το νέο του απόκτημα απόψε ο Παναθηναϊκός, Ramel Curry, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους στο πρώτο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα.

Κλείνουμε τέλος με αυριανό παιχνίδι και το κρισιμότερο της τελευταίας αγωνιστικής. Το Περιστέρι υποδέχεται στην έδρα του την ομάδα του Ηλυσιακού με τον χαμένο να πέφτει στην Α2 κατηγορία. Ντέρμπι το παιχνίδι, σίγουρα το τελικό σκορ θα είναι κοντά. Εμείς ποντάρουμε στην έδρα, δίνοντας στους γηπεδούχους και ένα πλεονέκτημα 3.5 πόντων για είμαστε περισσότερο καλυμμένοι.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:                1               Bet365 1.70
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:                2 (-5.5 ΠΟΝΤΟΙ)    Bet365 1.47
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ:                1 (+3.5 ΠΟΝΤΟΙ)   Bet365 1.41


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου