powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.20!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Συγχαρητήρια στον ksaderfo για τα χθεσινά του διαπιστευτήρια, και το νέο του ταμείο στο blog. Το πλήρωσαν και με το παραπάνω οι book το διπλό της Linfield στην έδρα της Ξάνθης. Πολύ απλά ανεξήγητες οι αποδόσεις στο χθεσινό παιχνίδι. Δηλαδή αν βλέπατε σε φιλικό αγώνα Ξάνθη - Linfield αποδόσεις στο διπλό μεταξύ 13.00 έως 16.00 δεν θα το ποντάρατε? Επειδή και καλά ήταν ευρωπαϊκό παιχνίδι, έπαιζε αδιαφιλονίκητο φαβορί η ακριτική ομάδα? Ας σοβαρευτούμε... Καλοφάγωτα ksaderfe!! Τα είπαμε τηλεφωνικά και χθες το απόγευμα πως τα ''λάθη'' πληρώνουν... και με το παραπάνω! Σε παρόμοια στοιχηματικά λημέρια θα κινηθούμε και εμείς σήμερα, μιας και θα ποντάρουμε σε στοιχήματα τερμάτων.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι που στεκόμαστε είναι το φιλικό μεταξύ της Club Brugge και της Wolfsburg. Τρεις ήττες σε τέσσερα φιλικά μετράει η γερμανική ομάδα, έχοντας δεχτεί έξι τέρματα στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Στέκεται περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι η γερμανική ομάδα και απόψε αναμένω να σκοράρει. Από την άλλη, αρκετά δυνατή επιθετικά η ομάδα από το Βέλγιο, όπου μονάχα στο τελευταίο της φιλικό δεν κατάφερε να σκοράρει. Αναμένω εύκολη επιβεβαίωση του ''απλού'' over, γι' αυτό ποντάρω στο over 3.0, που στη συγκεκριμένη περίπτωση μας δίνει τα χρήματά μας πίσω στα τρία τέρματα, ενώ στα 4+ πληρωνόμαστε, μιας και δεν δίνεται ως στοιχηματική επιλογή το ''ακριβώς τρία γκολ''.

Δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε είναι από το ιρλανδικό πρωτάθλημα μεταξύ της Shamrock Rovers και της UCD. Παντού για εύκολο over γράφεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Προσωπικά παρατηρώ πως η γηπεδούχος ναι μεν σκοράρει εύκολα, αλλά για το εγχώριο πρωτάθλημα κανένα της παιχνίδι δεν έχει ανοίξει σε σκορ πάνω από τα τρία τέρματα. Ποντάρω στα 2-3 goals, λοιπόν, αναμένοντας πως θα συνεχίζει στο ίδιο τέμπο η γηπεδούχος. Πληρωνόμαστε στο καθιερωμένο over, αλλά ακόμα και αν στραβώσει στο νήμα (δύο συνολικά τέρματα), είμαστε ακόμα στο παιχνίδι.

CLUB BRUGGE - WOLFSBURG:  OVER 3.0 GOALS   Bet365 1.90 (1.00)
SHAMROCK ROVERS - UCD:             2-3 GOALS       Bet365 2.20

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου